Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Segítség!! Nekicsaptam az...

Segítség!! Nekicsaptam az ajtót a fogamnak?!

Figyelt kérdés

Szóval..néztem fel az égre hogy milyen szép hogy ilyen felhős, meg a hold is milyen szép..bla bla bla

Szóval bámultam felfele, és közben nyitottam ki a kocsi ajtót és POFÁN B*SZTAM MAGAM

És a 2 felső lapát fog mellett az egyik csontfogat nagyon megütöttem

Persze televan a szám tejfoggal, ami az én korosztalyomban kb senki másra nem igaz, és pont azt az aránylag szép csont fogat kellett eltalálnia az ajtónak..

Na mindegy..az van hogy most eléggé fáj és mintha kicsit kilazult volna.. Nagyon elkeseredett vagyok..Ezzel házilag mit tudok kezdeni? Kérlek segítsetek!

Sok a lyukas fogam amik tejfogak amúgy de nincs alattuk csont fog, mert nehogymár legyen, erre ez is..

A fogaim miatt kb 0 az önbizalmam, és a szüleimnek sincs pénze erre.. ezt a meglepően kevés karácsonyi ajándékok is bizonyitották, de ők maguk is mondták hogy nem állnak jól..

2020. dec. 29. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogorvos.
2020. dec. 29. 17:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Mit fognak vele csinálni? A mellette lévő egyik fog ugye a nagy lapát fog ami csontfog de mellette tejfog van.
2020. dec. 29. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Megnézik. A lányomnak gyökérkezelni kellett
2020. dec. 29. 18:41
 4/11 A kérdező kommentje:

Ahjj...:(

:(

Akkor megyek, szólok anyujámnak hogy kilazult :(

2020. dec. 29. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Minél hamarabb fogorvos! Még ilyenkor vissza tudja "erősíteni" fájdalom mentesen meg tudja csinálni. Ne aggódj.
2020. dec. 29. 19:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Ha holnap elmegyünk akkor is??

Mert ma már egész biztosan nem megyünk sehova

2020. dec. 29. 19:16
 7/11 A kérdező kommentje:

Lementem szólni anyukámnak. Megnéztük a tükör előtt, és szerencsére nem mozog..

de elsírtam magam, hogy "én is normális fogakat akarok...Nekem miért nem lehetnek szep fogaim?"

Anyua megnyugtatott hogy holnap reggel felhívja a fogorvost, és minden fogamat szépen megcsináltatjuk, a tejfogakat pedig kihuzatjuk.

Most picit boldog vagyok..már beteges volt amit csináltam. Irigy vagyok mindenkire, akik szép fogsorral rendelkeznek. Remélem hamarosan én is bátran mosolyoghatok 😅

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 29. 19:40
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Ne sírj, és ne légy szomorú! Hidd el, ma már a fogorvosok gyönyörű mosolyt tudnak csinálni :) rendbe tudják hozni, meg a nagyon ronda fogakat is. Nincs miért aggódnod. Neked is lesznek szép fogaid, csak bízzál az orvosodban, segíteni fog.
2020. dec. 29. 19:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, nagyon kedves vagy🥰
2020. dec. 29. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szívesen! Bátor légy, sikerülni fog.
2020. dec. 29. 20:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!