Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 3 gyökerü fogat húztak ki már...

3 gyökerü fogat húztak ki már valakinek?

Figyelt kérdés
Ez vár rám ,és érdekelne, ki hogy élte meg.A doki ma nem merte kihúzni,azt mondta,nagy az esely a szövödményre,mivel gyökérkezelt es háromgyökerü.Januar elejen fogja kihuzni.
2020. dec. 18. 18:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tènyleg ha már itt tartunk az implantátumról tudnál mesélni?Neked bevàlt?Nekem egy hete tettek be egyet.Milyen tapasztalataid vannak?Nekem 3 honap mulva lesz a következő időpontom.
2020. dec. 18. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia nekem 4 hete húzta ki fogorvos a jobb alsó 6os fogam, mondjuk nem gyökérkezelt. Beletört, már kalapáccsal ütötte, azt hittem szájsebészet lesz a vége, de kijött. Viszont még 2 hét után is fájt a helye.Visszamentem mert féltem, hogy begyulladt. Benne maradt egy csontszilánk. Kitisztitotta a sebet, utána még egy jó hétig fájt. Szóval majdnem egy hónapig fájt utána, de azt mondta ezek a fogak sajnos ilyen nehezen gyógyulnak.
2020. dec. 18. 22:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó.Huuu köszi a segitséget,most megnyugodtam,hogy nem szedettem ki karacsony elött.Inkabb legyen az ünnepek alatt kicsit kellemetlen,minthogy ilyen foku fájdalmaim legyenek...Jobb lesz ez a huzás januar elejen...nekem felső bal utolso elötti fog🎱🎱
2020. dec. 18. 22:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Ami az implantátumot illeti, nekem lassan két hetes. A bal alsó hatos helyén van, és ugye mivel nagyőrlőt pótolnak vele, így elég nagy méretű csavar, meg is lepődtem, hogy az oda be fog férni. :) de a beavatkozás teljesen fájdalommentes volt.

Utána viszont nagyon fájt egy hétig, be is volt dagadva az arcom. Antibiotikumot szedtem, fájdalomcsillapítót és Curasept-el kell öblögetni, Gengigel-el pedig kenegetni.

Mára már nagyon jól néz ki, csak egy pici duzzanat van még, néha érzem, de komoly fájdalmam már nincs. Nekem is 3 hónap múlva kell visszamenni. Addig annyi a dolgom hogy tisztán tartsam a csavar kilátszó részét.

Neked mit mondtak, meddig nem ehetsz az érintett oldalon? Ez az egy infó nem maradt meg.

2020. dec. 19. 06:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem 2 felső bölcsesség fogat szedtek ki műtéti úton. Vágtak, varrtak, a fogam több részre vágtak és úgy szedték ki. Az első pár nap volt elég kellemetlen, de utána szépen gyógyult. 1 hét után volt varrat szedés, addigra nem volt problémám.

A szövődményt sztem arra érti a doki hogy esetleg begyulladhat húzás után pár nappal és ilyen esetben feltétlen el kell lásson, de ha nem rendel nem fog tudni. Ha nagyon fáj, gáz a helyzet próbálj másik dokival egyeztetni, de sztem magán szajsebesz legyen, ilyen esetekben én bennük jobban bízok. Ha kibirod januárig akkor pedig várd meg a saját dokid. De az ünnepek miatt lehet jobban járnál ha valaki kiszedne, mint hogy ünnepek alatt fájjon pokolian.

2020. dec. 19. 11:28
 16/17 A kérdező kommentje:
7 napig nem lehet enni azon az oldalon,csak pépeset.Utana pedig tisztan kell tartani a helyet.
2020. dec. 19. 15:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyebkent hala istennek nem fáj,csak picit feszit néha.De inkabb várok januarig vele minthogy valami komplikacio legyen a kihuzott foggal es ne tudjak visszamenni ket unnep kozt
2020. dec. 19. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!