Másnak is csinált ilyen a bölcsességfog?
10: Jól akkor pontosítok. Nekem orvosok mondták ezt utólag, hogy a szervezet nem csinál hülyeséget és hagyni kellett volna, mert hülyeség volt kiszedni.
És valóban nem csinál hülyeséget, csak érteni kell, mit miért csinál.
Azért közel kétszer annyi idősen mér kitapasztaltam ezt.
És ha mondom, hogy 35 éve elvan ott a fogam, amit a másik oldalon szerintem fölöslegesen kiszedettem, akkor hidd már el, hogy elvan ott nyugiban.
12: Nem, állami egészségügyben dolgozó orvosoknál voltam.
Megkérdezted, másnak hogyan volt, egyedül én írtam le a saját sztorimat, de belekötöttél, hogy az nem úgy volt.
???
Majd remélem, jön valaki, aki nem a feltett kérdésre felel és az majd megfelel neked.
Hol írtam olyat, hogy az nem úgy volt?
Arra reagáltam, hogy hülyeség, hogy a szervezet nem csinál olyat, ami ártalmas lenne, hogy majd' 30 évesen nem nő semmim, és, hogy ne menjek műtétre, mert csak ijesztgetés. Szétrobbant 2016-ban majdnem a fél arcom a kemény gennytől, 2 hétig antibiotikumon éltem, abból is a keményebb fajtát kellett szednem, és akkor jössz te, hogy mindez csak ijesztgetés volt, a szervezet nem csinál hülyeséget, és a műtét felesleges volt, és egyéb blablák. Egy olyan fog miatt, amit nem is tudtam használni, bent rohadt a húsomban, mert az egy csücske a rágásban nem ért semmit, de annyi kárt tudott csinálni, hogy aláfertőződjön az egész. Műtétután igen, sz.r volt 6 napig, de kit érdekel? Jobban vagyok, kipihentem azokat a napokat, megtérült az a 6 nap busásan. Akinek ekkora fájdalmai voltak az vagy rossz dokit fogott ki, vagy pocsékul tartotta be a műtét utána előírásokat. Ebben az esetben magára vessen!
Egyébként sehol nincs olyan se írva, hogy a kérdezőnek épp most nőnének a fogai, de annak teljesen más érzése van, nem az, mint amit a kérdező leírt. Nem tudom, hol lehetett ilyet a problémába belelátni, egyértelmű, hogy nem ilyen gondja van.
Akinek semmi gondot nem csinál a bölcsességfoga, az ezt nem tudja elképzelni. Gócos fogat csak eltávolítani lehet. Impaktált fogat nincs az a hülye, aki bent hagyna évtizedekig orvos létére. Páciensként meg ki se lehet bírni ha az berobban hetekig se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!