Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzóm januárba kapom...

Fogszabályzóm januárba kapom meg, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Főként lányokhoz.

A tisztítással kapcsolatban, milyen kiegészítőt kell vásárolni hozzá?

Illetve a kozmetikushoz járás, fogszabályzóval nem fáj jobban mint előtt?

Köszönöm.

2020. dec. 16. 13:46
 1/1 anonim válasza:
Szia! Az adott fogorvos mindig elmagyarázza a tisztítás menetét, és megmutatja milyen eszközökkel érdemes fogat mosnod. Nekem 3 féle kefét ajánlott amiböl csak kettöt vettem meg mert nagyon soknak találtam. Ebböl az egyik egy sima hagyományos fogkefe kinézetre, de ez speciálisan fogszabályzóra készült. A Dm-ben szereztem be, zöld müanyag és a fején a sörték sötétkék színüek. A másik egy olyan típus aminek a feje nagyon kicsike és kör alakú. Ezt is szintén a Dm-ben vettem és az egész kefe fehér. Mosásnál elöször a nagy fogkefével kezdek, ezután használom a kisebbet, mert csak annak a fejével lehet hozzáférni a fogközekhez és a lerakódott lepedéket ezzel nagyon szépen ki lehet szedni. Ezután a Meridol szájöblitöjével kiöblitem a számat és kész is. 😇 Személy szerint nem vettem észre magamon, hogy jobban fájnának a kozmetikai kezelések, nekem a fogszabályzó semmit nem tett hozzá. Az viszont nagyon valószínü, hogy a felrakás után még fájni fog és feszíteni. Ennek a fájfalomnak a mértéke teljesen egyénfüggö, valaki nagyon szenved, de vannak akik szerencsésebbek. Ez nagyban attól függ, hogy alapból milyen állapotban vannak a fogaid.
2020. dec. 21. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!