Sayoko kérdése:
Mik a tapasztalataitok a fogszabályzóval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy ideje már zavar hogy a felső fogsorom előrébb van a kelleténél, és ezen szeretnék változtatni. Rögzítettet szeretnék, nektek mennyi idő volt mire feltették, és mik voltak a folyamatai?2020. szept. 15. 17:32
1/5 anonim válasza:
3 hónap volt az első konzultációtól a ragasztásig, de csak azért, mert sose volt olyan időpont, ami mindkettőnknek megfelelt. Igazából nem tudom, mire vagy kíváncsi, kérdezz
2/5 anonim válasza:
Nálam most február 14-én volt az első konzultáció. A covid miatt nem rakták fel, pedig már májusban meglett volna. Most így június 23-án rakták fel a felsőt. Szeptember 23-án voltunk másodszorra húzáson, most kaptam egy új drótot ami mintha vastagabb lenne egy picivel. Az alsót februárban kapom meg mert van még alul egy pár tejfogam és nem estek ki. Jobb alsó 5-ös fogam nincsen :/ ne kérdezzétek nem tudom hogy hogyan :D először a harapás nehezen ment. Szívószállal se tudtam inni :D a rágás se volt kellemes de hozzá lehet szokni. Már nem is érzek Nagyon semmit csak néha fáj
Kérdezz meg nyugodtan hogy mire vagy kíváncsi
3/5 A kérdező kommentje:
A várakozási idő érdekelne, az első konzultációtól a felrakás időpontjáig, plusz az árak amik inkább “zavarnak” az közepesen jó anyagi helyzetünk miatt. Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2020. dec. 27. 22:53
4/5 anonim válasza:
Nekem eléggé elhúzódott, mert pont a karácsonyi időszak előtt volt az első konzultáció, így két hónapot kellett várnom. Az enyém 2x100.000 volt, ehhez jönnek az állítások és egyéb kiegészítő költségek (röntgen például)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
2020. dec. 29. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!