Fogszabályzóval kapcsolatos dolgok?
Sziasztok!
Szeretnék fogszabályzót, de nem vagyok tisztában 1-2 dologgal a fogszabival kapcsolatban.
1.Minden esetben lesz szájpadlás ív a fogszabályzó előtt?
2.Milyen esetekben van olyan gumi "szalag" az alsó és felső fogszabályozók között?
3.Tényleg olyan nehéz vele enni, inni? Nagyon kényelmetlen? Levegőt rendesen tudok vele venni?
Bocsi a hülye kérdésekért, de a válaszokat előre is köszönöm! :)
Nekem 1 hónapja van fogszabályzóm alsó és felső soron is , mivel egyik fogívem se normális így nekem a fogívtãito a sájpadlásomnál van meg a nyelvem alatt is keresztben állithato cucc , amit te írsz szájpadlás ívet az nem minden estben kell . Nekem se kellet csak a fogív tágitot 2 héttel hamarabb rakták fel . Gumiszalag se kellet . Első pár napban én nem nagyon tudtam enni meg beszélni , de az a fogívtágitó miatt volt meg elenite engem kicsir zavart . De tök jól meg szoktam az egészet , levegő vételben nem akadájoz semmit se .
Én most igy kicsit több mint 1 hónao után eléggé meg szerettem meg valamilyen szinten a részemmé vált . Mivel nagyon keszekuszák a fogaim ( kezd javulni ) így a doki mondta , hogy legalább 3 max 4 évig kell hordanom . Amin meg lepődött hogy tegnap a második állitáson mondtam neki , hogy az a 3 max 4 év nem lesz annyira vészes . Pár osztálytársam mondta ma , hogy el se tudnának fogszabályzó nélkül képzelni engem , pedig jóbideje ortálytársak vagyunk ( most 11.-es a csapat ) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!