Fogtályogra házimegoldás??
Figyelt kérdés
Hatalmas gennyes pukli van egy fájó szerintem mozgó fogam mellett de a szüleim teljesen leszrják!!!
Itthon tudom kezelni?? Ne írjátok, hogy muszáj orvoshoz menni mert nem visznek, 3 napja mondom nekik h egyre jobban fáj nem érdekli Őket, azt mondjak tegyek rá paradicsomot. Egyedül nem tudok menni, mert egyrészt messze van másrészt szerintem nem tudok ha nem vagyok 18 éves és egyedül el se engednek olyan messzire vonattal
2020. dec. 9. 23:05
21/24 anonim válasza:
Hát gyerek, a gyakorikérdéseknek van ám korhatára. És az nem 12 év!
22/24 A kérdező kommentje:
Anya profilján vagyok. Nagymamam mondta hogy holnap elvisz a papámmal.ebben a helyzetben tényleg az a fontos hogy hány éves vagyok??
2020. dec. 10. 14:15
23/24 anonim válasza:
Szerintem se kell ezen rugozni, sgitseget kert es kesz. Nem a huszonhatodik “elhagyott a pasim 11 evesen, olyan depis vagyok, mit tegyek?” kerdest irta ki.
Orulok kerdezo, hogy a nagyszuleid elvisznek!
24/24 anonim válasza:
Anyukád nem enged el orvoshoz, de azt megengedi, hogy a profiljáról gyakorizz. Aha ... És mi lesz, ha elolvassa, hogy mit is kérdezett utoljára?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!