Fogtályogra házimegoldás??
Hatalmas gennyes pukli van egy fájó szerintem mozgó fogam mellett de a szüleim teljesen leszrják!!!
Itthon tudom kezelni?? Ne írjátok, hogy muszáj orvoshoz menni mert nem visznek, 3 napja mondom nekik h egyre jobban fáj nem érdekli Őket, azt mondjak tegyek rá paradicsomot. Egyedül nem tudok menni, mert egyrészt messze van másrészt szerintem nem tudok ha nem vagyok 18 éves és egyedül el se engednek olyan messzire vonattal
Nem tudsz.
Azt fel kene nyitni es kitisztitani, esetleg antibiotikum is kene. Nem kellenek hozza a szuleid, hogy elmenj fogorvoshoz. Hivj fel egyet, es kerj idopontot.
Ha ők nem visznek, majd visz a mentő előbb-utóbb.
Csak mondom hogy a nővérem majdnem belehalt, az intenzívre került miatta.
3%-os hidrogén-peroxiddal kenegesd, fültisztitó pálcikát beletunkolod, és azzal minél jobban attörlöd. Legjobb az lenne, ha sikerülne magát a tályogot áttörölni vele. Öblögethetsz is vele, de ne nyeld le. Patikában tudod megvenni, nem túl drága.
A körzeti fogorvoshoz nem tudsz elmenni egyedül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!