Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtályogra házimegoldás??

Fogtályogra házimegoldás??

Figyelt kérdés

Hatalmas gennyes pukli van egy fájó szerintem mozgó fogam mellett de a szüleim teljesen leszrják!!!

Itthon tudom kezelni?? Ne írjátok, hogy muszáj orvoshoz menni mert nem visznek, 3 napja mondom nekik h egyre jobban fáj nem érdekli Őket, azt mondjak tegyek rá paradicsomot. Egyedül nem tudok menni, mert egyrészt messze van másrészt szerintem nem tudok ha nem vagyok 18 éves és egyedül el se engednek olyan messzire vonattal

2020. dec. 9. 23:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz.

Azt fel kene nyitni es kitisztitani, esetleg antibiotikum is kene. Nem kellenek hozza a szuleid, hogy elmenj fogorvoshoz. Hivj fel egyet, es kerj idopontot.

2020. dec. 9. 23:12
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ők nem visznek, majd visz a mentő előbb-utóbb.

Csak mondom hogy a nővérem majdnem belehalt, az intenzívre került miatta.

2020. dec. 9. 23:12
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Felhívod az iskolafogászatot, felszállsz a buszra és elmész. A szüleidet meg fel kell jelenteni fiatalkorú veszélyeztetéséért. Nem döntés kérdése, hogy gyógykezeltetnek-e, ha beteg vagy. Egész életedben folyamatosan elhanyagolnak?
2020. dec. 9. 23:22
 4/24 anonim ***** válasza:
55%

3%-os hidrogén-peroxiddal kenegesd, fültisztitó pálcikát beletunkolod, és azzal minél jobban attörlöd. Legjobb az lenne, ha sikerülne magát a tályogot áttörölni vele. Öblögethetsz is vele, de ne nyeld le. Patikában tudod megvenni, nem túl drága.

A körzeti fogorvoshoz nem tudsz elmenni egyedül?

2020. dec. 9. 23:26
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem mert 40 perc busszal és nem engednek el
2020. dec. 9. 23:29
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérsz engedélyt, elmész. Mi vagy te, rab?
2020. dec. 9. 23:30
 7/24 anonim ***** válasza:
76%
Jajj mi ez mar. Akkor atmesz keresztanyadekhoz, nagyapadhoz, egy haverod anyjahoz, vagy egy haverodhoz hogy most azonnal vigyenek el a fogorvoshoz autoval, pl holnap. Nyitvatartasi idoben ilyen sulyos problemaval azonnal fogadnak, nem kell idopont. Es mivel busszal 40 perc, kocsival valszeg 30. Ez nem egy nagy tavolsag. Ezt nem tudos otthon megoldani. Elobb utobb korhazba kerulsz vele, es hetekig xopod majd a fas*t meg a muteteket sorra.
2020. dec. 9. 23:36
 8/24 A kérdező kommentje:
De nem engednek ki a házból
2020. dec. 9. 23:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hívd a rendőrséget hogy fogvatartanak 🤷‍♀️
2020. dec. 9. 23:48
 10/24 A kérdező kommentje:
Amúgy is kéne járnom suliba, de kértek ilyen papírt vagy valamit, hogy legyek a vírus idejeig magantanuló. Szóval a suli fogorvos is kizárva. Tényleg semmilyen házi módszerrel nem tűnik el?? Csak ciccegnek és forgatják a szemüket ha mondom, hogy itthon nem tudom megcsinálni
2020. dec. 9. 23:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!