Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » El kéne mennem gyökérkezelésre?

El kéne mennem gyökérkezelésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem olyan régen tömték be a fogamat, vagy 4 hónapig jártam hozzájuk, mert sajnos vérző íny miatt elkerülhetetlen volt a pihentetése.

Amióta megcsinálták, hidegre és melegre (de főleg hidegre) nagyon érzékeny, nyomásra érzékeny, és szerintem egy lyuk is van a tömésen, mert néha ivás után véletlenül meg szoktam szívni a tömést. Ezen tünetek után sajgó fájdalom szokott jelentkezni, amit csak nagyon nehezen, fájdalomcsillapítóval lehet lelüzdeni.

Szerintetek le gyökérkezeltessem?

2020. nov. 7. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Ezt majd itt egy egybites valaki fogja megmondani, nem a fogorvos. Gratulálok, kérdező, remek volt ...
2020. nov. 7. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Majd a doki megmondja hogy gyökérkezelés kell-e vagy sem. A fogászat nem olyan mint a McDonald's ahol leadod a rendelést. De ha nem vagy biztos abban hogy a dokid megfelelő kezelést választott akkor kérj véleményt egy másik orvostól is.
2020. nov. 7. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!