Fog implantátum tapasztalatok?
Ha volt már fogbeültetésed, kerek írd meg a tapasztalataidat. Sokat olvastam utána a neten, de most nem a szakmai leírásra, inkább személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
- melyik fogadat pótolták implantátummal?
- hogy élted meg a beültetést? Tapasztaltál-e valamilyen fájdalmat, kellemetlenséget közben?
- milyen volt a gyógyulás? Hány napig fájt utána? Tudtál-e enni, beszélni, dolgozni?
- fáj-e a varratszedés? És előtte zavaróak-e a varratok?
- az ínyformázó csavar okoz-e fájdalmat?
- a lenyomatvétel hogyan történt?
- mennyire vagy elégedett a korona kialakításával?
- tudsz-e vele rendesen rágni? Úgy mint egy igazi foggal?
Ha csak néhány kérdésre válaszolsz ebből, annak is hálás leszek. :) köszönöm előre is.
Nagyon meg van dagadva. :( és fáj is. Remélem igazad lesz és tényleg elmúlik hirtelen. Na meg hétfőre tényleg el kellene múlnia. Mert akkor lesz a varratszedés. Ugye az már nem fáj? Ha dagadt akkor is megcsinálják?
Amúgy nekem már eleve kilátszik a csavar teteje. Szóval gondolom nem lesz külön inyformázás. Lespóroltunk még egy vágás-varrást. :) de majd hétfőn megtudom hogyan tovább.
A varratszedés az kb két csippentés. elvileg 7-10 napra csinálják a műtét után.
Szerintem innen már csak a gyógyulás van.
Picit fájt ahogyan kihúzta a szálakat de nem volt vészes. 3 hónap múlva veszik a lenyomatot.
Így varratok nélkül már kényelmesebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!