Fog implantátum tapasztalatok?
Ha volt már fogbeültetésed, kerek írd meg a tapasztalataidat. Sokat olvastam utána a neten, de most nem a szakmai leírásra, inkább személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
- melyik fogadat pótolták implantátummal?
- hogy élted meg a beültetést? Tapasztaltál-e valamilyen fájdalmat, kellemetlenséget közben?
- milyen volt a gyógyulás? Hány napig fájt utána? Tudtál-e enni, beszélni, dolgozni?
- fáj-e a varratszedés? És előtte zavaróak-e a varratok?
- az ínyformázó csavar okoz-e fájdalmat?
- a lenyomatvétel hogyan történt?
- mennyire vagy elégedett a korona kialakításával?
- tudsz-e vele rendesen rágni? Úgy mint egy igazi foggal?
Ha csak néhány kérdésre válaszolsz ebből, annak is hálás leszek. :) köszönöm előre is.
Köszi. Anyagiakkal nem lesz gond, gyűjtögettem rá onnantól kezdve hogy megtudtam nem menthető a fogam.
Egyedül a beavatkozástól tartok, hogy nagyon kellemetlen lesz. És persze a fájdalomtól utána.
Szia. Az frankó. Miért izgulsz?:) Nem kell. Nem lesz úgy se jobb, se rosszabb... inkább a következményeire gondolj!!!!
Fel a fejjel, és írj, ha túl vagy rajta:)
Túl vagyok rajta. Csak az injekciók fájtak, de maga a beavatkozás nem volt vészes. :) talán az implantátum becsavarása amit kellemetlennek mondanék a feszítő érzés miatt. De semmi több.
Viszont ahogy kiment a zsibbadás elég erősebb fájni kezdett. Remélem pár nap és elmúlik. :)
Naa!!! Mondtam én. Nem vészes.
Általában pár óra és elmúlik. Pár napig esetleg lehet, hogy kicsit duzzadt lesz, de az varázsütés-szerűen eltűnik. Hogy alakul majd a továbbiakban a dolog? Mit mondott a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!