Szerintetek normális, hpgy apám b.szogat felnőttként, hogy minek kell vissamennem gyökérkezelés miatt annyiszor?
Ezért nem mertem elmenni egész nyáron. Az van, hogy nagyon ouszta fog (10éve Kisiskolásként anyám nem engedte betömetni, mert ki kell rohasztani, mert tejfog, majd nő helyette új).
Gyökérkezelés van, haramadik alkalom után újra begyulladt. Tudtam, hogy előbb-utóbb ez lesz. Úgy vagyok vele, hogy legalább megpróbáltam.
Magánfogorvos, mert közölték, hogy a körzetihez ne menjek. Eddig összesen 10.000-be van... "mennyi pénzt elhordasz, arra megy ki, hogy minél többször odamenj, mennyi pénzt elb.szol". Ezért nem mertem hónapokig odamenni, úgyis tudtam, hogy ez lesz.
Nálunk párom ugyanez. Mondta hogy bele se kezdjek a gyökérkezelésbe. Ha fáj a fog akkor ki kell huzatni. Nos, a végén neki lett igaza... KB 70 ezer forint ment a kukába és három hónap szenvedés.
De úgy vootam vele, én pénzem, én testem, én fájdalmam. Legalább adtak neki egy esélyt. A párom meg hagy mondja, legalább tisztul a feje 😅.
Most megint megyek majd gyökérkezelésrr egy másik foggal. Már nem is szól semmit. Rájött hogy felesleges. Viszont ha a szüleid pénzét költöd akkor hát sajnos van beleszólásuk.
Ők a saját fogukkal sem törődnek, majd ha gyökér arad, akkor kihúzatják... Meg minek, sajnálják,meg ők nem mennének ennyiszer vissza. Most az a legújabb, hogy tuti pénzbeszedő, azért kell ennyiszer visszamenni. (Egyébként ez akkor nem is drága, elvileg még egy tömés árát kell kifizetnem, máshol drágábbak) Nem elhanyagoltam, gyerekként anyám azt hitte tejfog és nem kell tömetni, alig lehetett 10 éve megmenteni. De alapból a hátsók nekem lyukasan nőttek ki, mimt most a bölcsességfogak. Meg kuszák is voltak... Szar fogakat örököltem, pedig most már rengeteget törődök vele...
Igazából nekem ennyit megért, hogy hátha nem kell kihűzni. A körsetishez meg ők mondták hogy ne menjek, mert apámnak elb..szott valamit. Máshol meg fizetős.
Ők a fogakkal nem törődnek és minek, majd ha megpusztulnak és gyökér marad, elmennek kihúztani. Gyerekként is ez volt velünk. Másra nem sajnálja (magam fizetem, nem egy veszés, olcsóbb a pótlásnál), de a fogakra, minek... Pedig szerintem pont ez az egyik legfontosabb.
Ő már kihúzatta volna, egyébként sajnos lehet az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!