Gyulladt fogíny mennyi idő alatt gyógyul meg?
Figyelt kérdés
Gyökérkezelni kellett alul a leghátsó fogam. Már teljesen kész van, bent van a végleges tömés, azonban a folyamat felsértette az ínyem a fog mögött, vérzett is. Ennek már 4 napja. Önmagában nem fáj, de amint hozzáér valami, vagy ha teljesen összecsukom az állkapcsom, akkor érzékeny, fáj. Ez kb. mennyi idő alatt jön helyre? (Nem rágok azon az oldalon) Illetve van rá valami, ami segítheti a gyógyulását?2020. okt. 11. 11:56
1/9 anonim válasza:
Gyömbér- vagy kakukkfűolajjal be lehet kenni, ha nagyon csíp inkább kissé hígítva.
2/9 anonim válasza:
Szájvízzel kell öblögetni, napjában többször is.
3/9 anonim válasza:
Corsodyl öblögető vagy listerine gum protection szájvíz
Illóolajak nem valók a szádba!!!
4/9 anonim válasza:
Nekem egyedül a Gengigel gél segített, drága, de nagyon hamar elmúlt az ínygyulladás és fájdalom, nekem is gyökérkezelték, de előtte egy nagy pukli volt az ínyemen és nagyon fájt. Öblögetőtől előtte még rosszabb lett.
5/9 anonim válasza:
Chlorhexamed (azt hiszem ez a neve) szajvizzel nagyon gyorsan rendbe jön :))
6/9 anonim válasza:
Nekem curasept öblögetőt adott az orvos hasonló problémára. Jó volt.
7/9 anonim válasza:
Curasept, chlorhexamed ès a corsodyl mind clirhexidrin tök mindegy melyiket veszed
8/9 petraa07 válasza:
Ha chlorhexidine tartalmú szájvizet használsz végül csakis terápiásan szabad alkalmazni. Maximum 1 - 2 hétig de ez esetben szerintem elég 5 nap is.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2020. okt. 14. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!