Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogíny gyulladás ellen,...

Fogíny gyulladás ellen, megelőzésre melyik fogkrém hatékonyabb?

Figyelt kérdés

Fogkő leszedés rendszeres,de az ínyem sajnos nem a legjobb.Hosszú idő után most pár napja megint szenvedek vele és gyanakszom a Blend a Med fogkrémemre,de ez most mindegy...

Fogkrémet keressek ami talán picit segíthet a gyógyulásba illetve megelőzésre is jó lehet. Van ilyen?

2020. jan. 16. 20:54
 1/8 Meszi70 válasza:
74%
Lacalut aktív,és Lacalut aktív szájvíz. És nézesd meg paradontológussal. Nagyon rá lehet fázni😕
2020. jan. 16. 21:37
 2/8 gublug ***** válasza:
60%

Szeva, foginygyulladasra:

- foginyzuhany

- megfelelo ragas

- propolisz ecseteles

- masszirozas: a foginyedet es a reflexologiai talp zonan is a szajureget

- Vab-4 es Szb-8 akupunkturas pont masszirozasa

- c-vitamin

Emellett vigyazz a vesedre!

2020. jan. 16. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Meridol fogkrém vált be, és ha éppen gyulladt, akkor Gengigel gél nagyon jó rá. Fogselymet is használj evés után.
2020. jan. 17. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ami segít : minden étkezés után mossál fogat,alaposan, fogselymet is használj minden este. A fogkövet ha kell félévente is szedesd le,ne várd meg,hogy már vérezzen vagy fájjon .

Teljesen mindegy mivel mosod ,a lényeg az alapos tisztításon van. Amit még melegen tudok ajánlani,az az elektromos fogkefe . Nekem amióta ezeket betartom sosem volt problémám az ínyemmel .

2020. jan. 17. 20:40
 5/8 gublug ***** válasza:
53%
Ha minden etkezes utan mos, akkor tonkreteszi a szaj termeszetes florajat, vedelmet. A napi ketto pont eleg.
2020. jan. 20. 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyulladt az ínye,akkor szerinted sikerül napi 2 fogmosással tisztántartani a fogait ?
2020. jan. 20. 01:01
 7/8 gublug ***** válasza:

Az inygyulladas sok mindentol lehet. A holisztikus gyogyaszat vagy a kinai gyogyaszat osszefuggesbe hozza a vesevel, a felelemmel es az onbizalomm. Es biztos van meg egy sor mar dolog. A kerdezo nem mondta h mi az oka, csak a BlendaMedet.

Tehat nem biztos h a fog tisztan tartasa a lenyeg.

2020. jan. 20. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, ilyen problémánál a fogászati kezelés után a rendszeres és alapos tiszításon van a hangsúly. Én is az elektromos fogkefét, vastag bolyhos fogselymet és fogzuhanyt ajánlom. Bár utóbbit a fogorvosok nem tartját sokra, szerintem kifejezetten hatásos.

Fogkrém. Lacalut, parodontax jók, ízlés szerint. De tapasztalatom alapján megint a mechanikai tisztítás hatákonysága a lényeg. Ezért nekem az erősebb súrolóhatású fehérítős fogkrémek váltak be: colgate sensation white, odol extra clean stb.. + natúr fogporba belemártani párszor (Rossmann-ben kapható).

2020. jan. 22. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!