Fogíny gyulladás ellen, megelőzésre melyik fogkrém hatékonyabb?
Fogkő leszedés rendszeres,de az ínyem sajnos nem a legjobb.Hosszú idő után most pár napja megint szenvedek vele és gyanakszom a Blend a Med fogkrémemre,de ez most mindegy...
Fogkrémet keressek ami talán picit segíthet a gyógyulásba illetve megelőzésre is jó lehet. Van ilyen?
Szeva, foginygyulladasra:
- foginyzuhany
- megfelelo ragas
- propolisz ecseteles
- masszirozas: a foginyedet es a reflexologiai talp zonan is a szajureget
- Vab-4 es Szb-8 akupunkturas pont masszirozasa
- c-vitamin
Emellett vigyazz a vesedre!
Ami segít : minden étkezés után mossál fogat,alaposan, fogselymet is használj minden este. A fogkövet ha kell félévente is szedesd le,ne várd meg,hogy már vérezzen vagy fájjon .
Teljesen mindegy mivel mosod ,a lényeg az alapos tisztításon van. Amit még melegen tudok ajánlani,az az elektromos fogkefe . Nekem amióta ezeket betartom sosem volt problémám az ínyemmel .
Az inygyulladas sok mindentol lehet. A holisztikus gyogyaszat vagy a kinai gyogyaszat osszefuggesbe hozza a vesevel, a felelemmel es az onbizalomm. Es biztos van meg egy sor mar dolog. A kerdezo nem mondta h mi az oka, csak a BlendaMedet.
Tehat nem biztos h a fog tisztan tartasa a lenyeg.
Ahogy írták, ilyen problémánál a fogászati kezelés után a rendszeres és alapos tiszításon van a hangsúly. Én is az elektromos fogkefét, vastag bolyhos fogselymet és fogzuhanyt ajánlom. Bár utóbbit a fogorvosok nem tartját sokra, szerintem kifejezetten hatásos.
Fogkrém. Lacalut, parodontax jók, ízlés szerint. De tapasztalatom alapján megint a mechanikai tisztítás hatákonysága a lényeg. Ezért nekem az erősebb súrolóhatású fehérítős fogkrémek váltak be: colgate sensation white, odol extra clean stb.. + natúr fogporba belemártani párszor (Rossmann-ben kapható).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!