Gyökerkezeles utan ez normalis?
Figyelt kérdés
Hetfön volt gyökerkezelesem, egyelöre egy idegölö gyogyszert tettek bele, egy het mulva kell visszamennem. Aznap nem fajt, sem ragaskor, sem ejszaka. Tegnap ragaskor mar kicsit erzekeny volt. Tegnap este viszont valoszinüleg, mivel csikorgatom a fogaimat arra ebredtem, hogy belenyilalt, aztan elmult a fajdalom, majd kesöbb ugyanez megegyszer. Csak akkor erzekeny, ha ragok. Azon az oldalon termeszetesen nem, de ha a masik oldalon ragok is erzekeny. Az lenne a kerdesem, hogy ez normalis? Ettöl meg sikeres lehetett a kezeles? Hidegre-melegre nem erzekeny. Köszönöm a valaszokat!2020. okt. 14. 10:36
1/2 anonim válasza:
Nekem úgy fájt 3 napig, hogy a falat ki tudtam volna bontani puszta kézzel. Bizonyos szintig pár napig normális ha fáj, de ha 3-4 nap után sem múlt el, akkor ott bizony még van olyan ideg, amit ki kell szedni.
2/2 A kérdező kommentje:
Meg fajdalom csillapito nem kellett. Kicsit olyan Erzes, mintha nyomodna, de nem tudom megfogalmazni.
2020. okt. 14. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!