Használtok fogselymet?
Megvallom őszintén, én 20 évesen kezdtem el és nagyon hasznos. Csak időigényes, este szoktam. Rengeteg lepedék kijön, ez akkor észrevehető, ha pár napig nem használtad. Mindenképp megéri.
Anno a fogszabályzós orvosom ajánlotta, de én hülyeségnek, macerásnak gondoltam, illetve valami olyat vettem, ami nagyon vágta az ínyt. Így szerintem ki is dobtam.
Hülye voltam, hogy eddig nem használtam, nagyon jó, csak kicsit időigényes, de abszolút megéri.
Én sokszor nekifutok, aztán pár fog után feladom. Először is kínszenvedés betuszkolni a fogaim közé. Nem tudom másnak hogyan fér be olyan könnyen ahogy a videókban is látni. Ha nagy nehezen bemegy, akkor megszalad és szétvágja az ínyem. Vérzik, fáj, másnap ott megdagad.
Ami előtt értetlenül állok hogy nekem semmi nem jön ki a résekből. Létezhet olyan hogy valakinek nincs ehhez elég hely a fogai között? (mondjuk a bölcsességfogan úgy összetolta a fogsorom hogy el tudom képzelni ezt a variációt is)
Mivel a fogorvosom cseszeget vele, így újra meg újra próbálom. Csak akkor csinálja meg a fogbeültetést ha megtanulom használni a fogselymet. Hát most ott tartok hogy hagyom a francba az egészet. Csak bénázok vele. A hátsó fogakhoz meg végképp nincs ötletem hogyan férjek hozzá.
"Ha nagy nehezen bemegy, akkor megszalad és szétvágja az ínyem. Vérzik, fáj, másnap ott megdagad."
Nekem is nagyon szorosak a fogaim, pont ezért kell ezzel tisztítani, nem tágítja ki. Szerintem próbálj ki másik fajtát, az lehet a gond. Én a Dm-eset használom és vékony, puha, mentolos. Meg nem kell, hogy az ínyedet vágd vele, nem kell belevájni. Meg elvileg először vérzik, de szerintem az a gond, hogy rossz fajta és túl durván kaszálod az ínyed.
Amúgy meg szerintem vegyél fogselymet és vidd oda, mutassa meg! Sokszor egyébként hasznos lenne, ha meg is mutatnák, hogyan kell. Nálunk kisgyereknek mindig vittél a fogkefét, mert szegénynek sehogy sem ment. Állandóan hordta az apja, mert szuvasodott neki. Meg bocs, de ha azt mondja nem, akkor elmész máshova! Mondjuk szerintem csak így akarja rávenni, hogy használd!
De nem szabad durván, az ínyedbe ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!