Miskolciak Dr. SKAPINYECZ ÉS TÁRSA KFT. vagy fresh24Dental fogászat, hová érdemes menni?
Figyelt kérdés
Dr. SKAPINYECZ ÉS TÁRSA KFT. milyen árakon dolgoznak rágó és metszőfog tömést szeretnék.
Előre is köszönöm a válaszokat,véleményeket.
2020. okt. 6. 08:21
1/9 anonim válasza:
Az orszag masik feleben elek, de google ertekeles alaoj5an inkább az előbbi
2/9 A kérdező kommentje:
azért köszi igen a fresh az drága kíváncsi vagyok hogy skapinyecz milyen áron dolgozna,szintén olvastam a jó véleményeket róla.
2020. okt. 6. 09:59
3/9 anonim válasza:
Engem mar nem erdekel az ar.
Elrontottak a fogamat, barmit meger nekem
4/9 A kérdező kommentje:
hol rontották el
2020. okt. 6. 10:04
6/9 anonim válasza:
Miskolcon a drágább magánfogászatok közé tartozik, de ha van pénzed rá, akkor mindenképp oda. Legprofibbak az országrészben.
8/9 anonim válasza:
Meg engem érdekelne árlista Skapinyecznél is, a Fresh 24 elég borsos. Előbbi árairól semmi infót nem találtam.
9/9 A kérdező kommentje:
annyira nem vagyok eleresztve de 20-25 ezertet rá szánnék
2020. nov. 1. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!