Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog körüli ínyfajdal...

Bölcsességfog körüli ínyfajdalom kiterjedhet az arcra és a fülre?

Figyelt kérdés
Már kb. 10 napja fáj az ínyem, főleg, ha beszélek és rágok, fájdalomcsillapító nélkül ki sem bírnám. Ugyanazon az oldalon már az arcom is faj es a fülem is, mi lehet ez?
2020. szept. 18. 02:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hat 36 ezer forint semmi, azzal nincs gond, a műtéttel mar lenne, bele sem merek gondolni. Plusz most a korona miatt nem tudom, hogy hogy fogadnak a magánok.
2020. nov. 17. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hete mutottek ki. Ket hetig fajdogalt, mostmar teljesen rendben.
2020. nov. 18. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem fogadnak, a magánok is pénzből élnek, plusz a helyet bérelni, eszközök, stb :)

Fogadni biztos fogadnak valahol. Az árat tippeltem, lehet kicsivel drágább is lehet, így nem tudom, de nagyjából ennyi. Sajnos bölcsességfogat a legtöbb ember előbb-utóbb elveszíti. Nekem SZTK-ban húztak ki egyet, mert lyukas volt, és tömés után se lett jobb, sőt... Úgy húzta ki, hogy azóta is állkapocs-ízületi problémáim vannak, amire biztos kellene valami kezelés, de sajnos nincs pénzem, SZTK-ba meg soha többé nem megyek (+sztk-s töméseim 2-3 éven belül alárohadni kezdtek, és akkor ez így ingyen sem kell nekem).

2020. nov. 18. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is megeri ezert fizetni, plane ha nem csak egy huzas, hanem egy egy mutetrol van szo. Éppen ezert 15-50k kozott mozog a tarifa.
2020. nov. 18. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!