Bölcsességfog körüli ínyfajdalom kiterjedhet az arcra és a fülre?
Figyelt kérdés
Már kb. 10 napja fáj az ínyem, főleg, ha beszélek és rágok, fájdalomcsillapító nélkül ki sem bírnám. Ugyanazon az oldalon már az arcom is faj es a fülem is, mi lehet ez?2020. szept. 18. 02:20
1/14 anonim válasza:
Nekem amikor nőtt az egyik bölcsességfogam nem volt helye, tolta az egész fogsoromat. Az ilyen volt.
2/14 A kérdező kommentje:
Nekem mar rég kinőtt, igaz csak félig.
2020. szept. 18. 03:08
3/14 anonim válasza:
Kiterjedhet. Sőt, van olyan, hogy a fejlődő bölcsességfog vízszintesen helyezkedik el, és így oldalra nő. Röntgeneztesd meg, mert ha ez a helyzet, el szokták távolítani, máskülönben megőrülsz a hónapokig tartó szenvedéstől. Ha viszont kiszedték, azonnal megkönnyebbülsz.
4/14 anonim válasza:
Sajnos a bölcsességfog elég kegyetlen tud lenni ha rosszul nő..
Nekem oldalirányban nőtt és hetekig szenvedtem, az egész fejem megfájdult tőle, beleértve a fogam, fülem, fejem, arcom, úgy kb. minden, zsibbadt egész nap a pofám és bírhatatlan volt, még fájdalomcsillapítóval is. Szóval igen, kiterjedhet. Ajánlott a fogorvos, mint ahogy az előttem lévő is írta, eltávolítják ha úgy van.
5/14 anonim válasza:
Nekem jól nőttek, és szintén fájt a fülem is. Igaz, végül ki kellett húzni, mert lyukas volt. Még a szemfogamba is előresugárzott a fájdalom, minden rossz volt.
6/14 A kérdező kommentje:
Par eve mar ki akartam vetetni, mert elkezdte összenyomni az also fogsorom, de az orvos azt mondta, hogy csak félig nőtt ki, felesleges kivenni. Csak erős fajdalomcsilapitóval bírom ki mar 2 hete.
2020. szept. 19. 17:35
7/14 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt, én kaptam rá valami gyógyszeres csíkot. Menj vissza, hogy mi a helyzet vele. Nem lehet fájdalomcsillapítón sem élni, nem értem, eddig miért nem mozdultál.
8/14 anonim válasza:
Nekem a mandulam is begyulladt tole. Rontgeneztesd meg, ha meg teneg rosszyl all akkor ki kell muteni. Inkabb fajjon egy hetig de utana ne legyen vele tobb problemad.
9/14 A kérdező kommentje:
Wow nem is emlékeztem hogy mikor írtam ki ezt a kérdést. Rossz látni hogy már ilyen régen. Azóta már voltam fogorvosnál, semmit sem csinált vele, azt mondta, hogy ez bármikor előfordulhat. Ehhez képest már majdnem két hónapja fáj. Még a mai napig is úgyhogy sokszor csillagokat látok tőle…
2020. okt. 28. 17:30
10/14 anonim válasza:
Szerintem el kellene menned magánba, és kiműttetni. Nyilván nem olcsó, de röntgennel együtt olyan 36 000 Ft-ból kijön talán (Budapesten), de valahol lehet 25 körül is. Én biztos nem szenvednék ennyit, persze megértem, ha nincs ilyen anyagi helyzeted és csak sztkba tudsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!