Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ilyen mértékű fájdalom normális?

Ilyen mértékű fájdalom normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt hétvégén elkezdett fájni az egyik fogam,mivel egyre erősebben,ezért szerdán elmentem a fogorvoshoz. Olyan szinten gyulladt volt,hogy nem tudta gyökérkezelni,így idegölő pasztát tett bele. Azt mondta,hogy "kellemetlen lehet",amíg el nem végzi a dolgát. Na de ennyire? Azóta is folyamatosan fáj,de vele egyidejűleg szörnyen le is van zsibbadva. Ma már az arcom,a fülem és a fejem is fáj. Kaptam antibiotikumot,szedem is,a fájdalomcsillapító meg hol hat,hol nem. Holnap mindenképp visszahívom,hogy mi újság van,de valaki esetleg járt már így? Normális ez,vagy valami gáz van?

2020. aug. 23. 20:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát,azt nem mondom,hogy most nem fáj... ugyanúgy éles,szúró fájdalom az arcomnál,fülemnél... én nem értem akkor,hogy mi baja van még,már most kezdem 2. hete az antibiotikumot és egyszerűen mintha semmi nem vinné le a gyulladást :/
2020. aug. 24. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Fuhh hát az kemény... Szedd végig az antibiotikumot, azt nem szabad félbe hagyni. Aztán bízzunk benne, hogy javul a helyzet. Meg hát persze az se normális, hogy folyamatosan fájdalomcsillapítóznod kell magad :/
2020. aug. 24. 23:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Na,talán alakul valami. Most a fülemről visszahúzódott,már inkább a fogam közvetlen környezetében fájdogál "csak",de tart max 1 percig és ki is megy belőle. Az antibiotikumot semmiképp se hagyom abba,főleg most,hogy már van javulás!
2020. aug. 25. 10:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Na szuper, végre történt valami valtozás jó irányba! Nagyon örülök! :) Mostmár csak egyenesbe kerül ez az egész.
2020. aug. 25. 11:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!