Ilyen mértékű fájdalom normális?
Sziasztok!
Múlt hétvégén elkezdett fájni az egyik fogam,mivel egyre erősebben,ezért szerdán elmentem a fogorvoshoz. Olyan szinten gyulladt volt,hogy nem tudta gyökérkezelni,így idegölő pasztát tett bele. Azt mondta,hogy "kellemetlen lehet",amíg el nem végzi a dolgát. Na de ennyire? Azóta is folyamatosan fáj,de vele egyidejűleg szörnyen le is van zsibbadva. Ma már az arcom,a fülem és a fejem is fáj. Kaptam antibiotikumot,szedem is,a fájdalomcsillapító meg hol hat,hol nem. Holnap mindenképp visszahívom,hogy mi újság van,de valaki esetleg járt már így? Normális ez,vagy valami gáz van?
A gyulladás terjed tovább a fülre, a fejed a folyamatos fájdalomtól is fájhat, na meg kisugároz amúgy is. A zsibbadás gondolom az a cucc, amit belerakott, nem? Antibiotikum mellé szedj normaflore-t vagy valami hasonló készítményt.
Helyes, hívd vissza mindenképp, ha ennyire rossz a helyzet! Jobbulást!
Azt nem mondta,hogy hány napig,de olvasgattam a témában és én is láttam a 3-4 napot,azért kezdtem elbizonytalanodni...
Igen,a zsibbadás biztos attól van,de érdekes,hogy a fájdalommal együtt felerősödik. Amúgy Enterolt szedek.
Köszönöm szépen! Mindenképp visszahívom,mert már csak holnapra van antibiotikum és legközelebb szeptemberre kaptam időpontot,addig nem szeretnék ezzel várni,mert ki tudja,mi van.
Ohh, sajnálom :(
Sajnos ez így működik, meg végülis, nem nekik fáj :/
Nekem meg egy hirtelen begyullado fogban harom napos unnep alatt el is halt az ideg, ami azt jelentette, hogy a hanyingeres elviselhetetlen fajdalmat egy kevesbe zavaro csontfajdalom valtotta fel, es pingponglabdanyi pukli lett az arcomon. En Cataflammal voltam ezalatt es a sajat fogorvosom helyett magan-ugyeletre mentem. Az mar jo emlek, mert csinaltak valamit.
Tudom, a tied mas eset, de ha penz van ra, masik rendelot probalnek, akik surgoseggel fogadnak.
Köszönöm a válaszokat!
Ma visszamentem,mert olyan szinten fájt már,hogy erre nem lett volna elég egy telefonhívás. Most kiszedte belőle a tömést és a pasztát és jövő hétig nyitva hagyja. Utána,ha minden rendben és nem lesz már gyulladt,akkor visszateszi a pasztát,ha viszont így se lesz jó,akkor kihúzza.
Hát erről a nyitva hagyásról is olvastam hideget-meleget,van,aki szerint szükséges,hogy kimenjen,aminek ki kell,van,aki szerint meg ez egy régi elavult módszer és nem egészséges,mert így tovább fertőződhet a többi fog...Szóval most nem tudom,jól járok-e ezzel.
Anyukámnak egész karantén alatt nyitva volt a foga... Aztán végül magánnál csináltatta meg, és ott azt mondták, hogy ők manapsag már nem hagyják nyitva, megcsinálják az egészet egybe. Szerintem ebből egyértelmű melyik a jobb :/
Az a baj alapvetően, hogy megcsinálják ennyi szenvedés árán a gyökérkezelést, és 1-2év múlva lehet is húzni ki a fogat, mert összeroppan. Egy magánorvos megcsinálja fele ennyi szenvedéssel sokkal hosszabb időre. Csak hát nyilván tudja megfizetni az ember...
Remélem, nem lesz már több problémád, és simán fognak menni a dolgok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!