Mi okozza a szájban a sebeket?
Sajnos egyre gyakrabban keletkeznek sebek a számban, már nagyon kivagyok tőle!
Nehezen gyógyulnak, az étvágyamat elveszi, beszélni is fáj...
Korábban úgy voltam vele, hogy biztos megharapom a számat evéskor (sajnos előfordul) és amiatt alakul ki, de nem feltétlenül!
Ott lent az ínyemnél is kialakul, ahol se megharapni nem tudom, se az étel nem nagyon tudja megnyomni, tehát a "védettebb" helyeken is keletkezik seb!
Nemrég 2 hétig szenvedtem miatta, aztán mikor már majdnem teljesen elmúlt, egy újabb seb jelent meg a számban egy másik helyen! Értitek, még teljesen meg se gyógyul az egyik, de már jön a következő...
Mi okozza ezeket, és hogyan lehetne megelőzni? Amikor már megvan a seb, azt Anaftinnal szoktam fújkászni, de akkor is lassan gyógyul, inkább megelőzés érdekelne.

Na az "jó", amúgy is most kaptam beutalót a háziorvostól labor vérvizsgálatra, csak időpont nincs még.
Nagyon sok éve nem voltam ilyen vizsgálaton, viszont mostanság egyéb furcsa panaszaim is vannak, amik miatt javasolták a labort, hát akkor ez tényleg időszerű lesz.

#7 nem, ilyen jellegű panaszaim pont nincsenek.
Inkább ilyen fejfájás, gyengeség, levertség, borult időjárásnál pedig még durvábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!