Jó szájsebész, aki bölcsességfog kivételben zseni?
Figyelt kérdés
30 vagyok, egyetlen bölcsességfogam sem nőtt ki. Viszont az egyik folyamat problémát okoz. Voltam CT-n, és a fogorvos mondta, hogy nagyon közel van az ideghez. Voltam már egy szájsebésznél, ő azt mondta, hogy ha kiveszi, hónapokig nyáladzani fogok, úgyhogy inkább maradjon bent.
De szeretnék fogszabályzót, és előtte tuti ki kellene vetetni.
A kérdésem az, hogy tudtok-e ajánlani jó szájsebészt? Esetleg ha valaki olyan van itt, akinek szintén semennyire nem nőtt ki a bölcsességfoga, és kihúzták, elmesélheti a történetét.
2020. júl. 31. 10:57
2/5 anonim válasza:
1et ismerek Dunaharasztin. Csak hozzájuk járok, a sok kontár után!
3/5 A kérdező kommentje:
Budapesten, bocsi, ez lemaradt.
2020. júl. 31. 12:08
4/5 anonim válasza:
Dr Keszeg János. Nekem nagyon bejött. 2 bölcsességfogamat valaki más húzta ki, 50ezerbe került (10éve) és utána 1 hétig Cataflamot "ettem". Dr. Keszeg húzta ki a másik kettőt a 3. Kerületben pár évvel később ingyen, maga az eljárás is kellemesebb volt, utána egy db fájdalomcsillapító srm kellett! Pedig ugyanúgy állt az a 2 fogam is. Aranykezű!
5/5 anonim válasza:
Dentál Centert nagyon tudom ajánlani.(Bp. V.kerület) Dr.Kelemen András nagyon profi és lelkiismeretes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!