Mennyire zavar titeket ismerkedésnél, ha az illetőnek nem szép a fogsora?
Magam miatt kérdezem, mert 1 hét és leveszik 4,5 év után a fogszabályzómat, de nem vagyok megelégedve a végeredménnyel. Igen, ez rengeteg idő és hogy lehet az hogy ezután se lett szép, stb.
Sok probléma volt az előző fogorvosommal, nagyon beletojt a páciensek fogszabályozásába, rossz döntéseket is hozott folyamatosan. Végül nyugdíjba ment és kaptam egy jobb fogorvost, de már nem tudta helyrehozni mindazt amit az előző elrontott...
Szóval, visszatérve a kérdésre: Titeket mennyire zavarna pl. ismerkedésnél, ha nem hollywood-i mosolyú a beszélgetőtársad?
Egyáltalán nem zavar, ha nem tökéletes a fogsora. Nem fontos számomra a teljesen szabályos, mesterkélt Hollywood-i mosoly.
Ami fontos, hogy legyen ápolt. Ha van rossz foga, akkor csináltassa meg. Ha ki kell húzni egy fogat és látszik, szóval nem totál hátul van, akkor pótoltassa. Szedesse le időnként a fogkövet, hogy legyenek barnás, sárgás lerakódások a fogakon. Kb. ennyi.
Attól függ, mit jelent a "nem szép a fogsora".
Nem szép = szuvas, fogköves, lepedékes, stb., ez esetben zavar.
Nem szép = torlódás vagy másképp álló fog, ez esetben nem hiszem, hogy kellene , hogy bárkit is zavarjon, ha egyébként ápoltak azok a fogak.
Ne aggódj! :)
(Az én alsó fogsorom csálén áll, torlódtak a középső fogaim a bölcsességfogaim miatt. Nem is a látvány miatt zavar, hanem nehezebben tudom tisztítani, pont emiatt szeretném szabályoztatni, de még soha senki nem jegyezte meg, hogy zavarná a szabálytalansága. Csakis engem zavar.)
Köszi a válaszokat!:)
A fogaim egészségesek, csak van 2 "pici" rés a felső fogsoromban, ami nagyon zavart. Az új fogorvosom nagyon szépen helyretette, nem is akkor vették le amit a kérdésbe írtam, hanem tegnap.:) Teljesen meg vagyok most már elégedve vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!