Semmire nem muló fogingyulladás.Mit lehet tenni?Lentebb miket csináltam hogy elmuljon és hogy pontosan mik voltak.
Március környékén kezdődött korábban már volt egy seb ami 6 hónap után ha elmult.Nagyon erős fájdalmak és vérzés.Egyes helyeken elmulik aztán máshol kijön.A fog és az iny találkozásától távolabbi részek gyulladtak be.Többször is ugy begyulladt az inyem hogy a nyelés fájt .Valószinüleg ideg is gyulladt közbe.
Volt fogkőleszedés 2 antibiotikum kura.5 féle öblögető/ecsetelő/inygél (Corsodyl,curasept ,jodosept,cserszömörcés szájviz,phlogosol) Egyiktől se mult el véglegesen.Kezd elegem lenni a fájdalomból és hogy semmi nem hat.Rendszeresen fertőtlenitettem a fogkefém is és normálisan mostam a fogam is (napi 2 szer vagy akár többször étkezések után).Extra sensitive fogkefe paradontax fogkrém.Több helyen az inyem ugy lejött hogy a csont/foggyökér kilátszott de a korona fele semmi nem volt.Röngtgen nem mutatott semmit voltam egy rakás szakembernél.Voltak aki ide oda iránytitottak.Minden fogmosás fáj és ömlik a vér.Mikor mulik már el ez a szarság?
Ha folyamatosan ennyire vérzik az ínyed, akkor súlyos C-vitamin hiányban szenvedsz.
Be kellene szedned naponta legalább 3000 mg C-vitamin, de inkább többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!