Mennyire kell erősen szívni a gyökérkezelt fogat?
Figyelt kérdés
Mondták, hogy kell szívni, hogy jöjjön ki a genny, de ha ezt csinálom, akkor többnyire vérezni kezd az ínyem. Túl erősen csinálnám? Úgy vagyok vele, hogy ha ez kell, akkor vérezzen, még mindig jobb, mintha a foghúzás miatt kéne véreznie...2020. jún. 10. 20:27
11/13 anonim válasza:
Mármint azért volt gyulladt az ínyed, mert minden evés után fogselymeztél? Meg szoktad sérteni az ínyt, vagy hogyhogy? Azért kérdezem, mert én is minden kajálás után fogselymezek és most felmerült bennem, hogy ritkítani kellene.(?) Bár nekem nincs panaszom az ínyemre.
12/13 A kérdező kommentje:
Mivel abbahagytam, és utána megoldódott, sanda gyanúm, hogy az okozta, de nem vagyok mindentudó, lehet más miatt jött helyre :D És amúgy igen, nem vagyok valami kíméletes a selyemmel...
2020. júl. 24. 07:50
13/13 anonim válasza:
11/12
Ne hagyd abba, én is minden evés után fogselymezek, mert idegesít ha a fogam között van valami, de nekem nem sérti fel az ínyem, óvatosan kell csinálni és brillantinos fogselyemmel, amelyik nem vág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!