Olyan lehetséges, hogy egy fogorvos magánrendelésen gyökérkezel egy olyan fogat, aminek nem is lenne rá szüksége? Azért, hogy több pénzt kérhessen el a pácienstöl.
Hogyhogy nem is lenne rá szüksége? Úgy gondolja a beteg, hogy inkább ki kéne húzni? Akkor szerintem valószínű, hogy a beteg egyszerűen csak nem ért hozzá - a doki meg igen, ezért gyökérkezeli: bízzon benne a beteg jobban, ha eddig is bízott benne.
Vagy úgy érted, hogy egy ép fogat gyökérkezel? Ha így érzi a beteg, akkor annyira nem bízik a dokiban, hogy inkább menjen máshoz.
Úgy értem, hogy talán csak tömésre lenne szükség gyökérkezelés nélkül.
A fogorvosom, akiben megbízok, csak sokára tud idöpontot adni. Igy máshoz kénytelen leszek elmenni. De nem bízom én másokban, csak benne.
De mégis miből gondolod, hogy csak tömésre lenne szükség? És miért olyan sürgős, hogy nem tudod kivárni a saját dokid időpontját?
Ha sürgős, mert pl. fáj, akkor bízd arra, akihez mész. Biztos jobban ért hozzá, mint te vagy én. Ha meg nem sürgős, várd ki a sorodat a saját fogorvosodnál - aztán járd végig a kezelést, akárhányszor rendel vissza még valami miatt, utána pedig járj vissza hozzá félévente, vagy legalább évente, hogy még sokáig rendben legyen minden.
"utána pedig járj vissza hozzá félévente, vagy legalább évente, hogy még sokáig rendben legyen minden"
és akkor nem lesz gond, ha csak sokára ad időpontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!