Segítség! Mit tudok csinálni?
Sziasztok. Engem ér a baj folyamatosan. Pár napja műtötték ki a bölcsességfogam.
A másik oldalon is van 1 rossz bölcsesség és 1 törött fogam. Azok is huzasra várnak. A műtött jelenleg gyógyul viszont a másik oldalon a folyamatos használattól elkezdtek fájni a rossz fogak amiket kB 2 hét múlva huznanak hogy tudjak valahogy enni.
A fájdalom lüktető enyhe nyilalasokkal.
Ha leguggolok felallok rögtön lüktet, enyhén nyilal. De néha már spontán is. Már enni alig merek.
Van valami módszer amivel kibirom azt a max 2 hetet? Kedden megyek dokihoz kérjek inkább antibiotikumot? Ezzel csak az a baj hogy most szedtem be egy hete egy teljes adagot.
Jelenleg nem elviselhetetlen a fájdalom csak hol rakezd hol abbahagyja a luktetest. De inkább mozgás hatására.
Ez fogbel gyulladás lenne vagy az sokkal durvább?
Sajnos amiben a luktetest érzem az egy régen tömött törött fog. De már a tömés nincs benne.
Köszönöm a tanácsokat, segítséget.
Próbálom kímélni megam. Halisten, ma már nem erzem lüktetni. Sokszor evés után kezdi ahogy kicsit megeroltetem. Illetve sokszor időjárás változás alkalmával.
Nagyon kellemetlen volt tegnap, de végül nem vettem be gyógyszert, elaludtam és mára eddig megszűnt. Már alig várom hogy kikeruljenek ezek a fogak is, csak sajnos idő míg a másik oldali rendbejon és addig valahogy muszáj kihuznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!