Magán fogászat érzéstelenítés?
Sziasztok. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha magán fogászatra megyek ott is elsősorban a lidocain érzéstelenítőt használják?
Hallottam róla hogy vannak ennél erősebb szerek is, ugyanis műtéti beavatkozásom lesz így tartok tőle hogy a lidocain nem fog megfelelően hatni. Véleményeket tudnátok mondani? Illetve az orvos dönti el melyik fajtát használja vagy kérhetem én is hogy erősebbet adjon? Köszönöm szépen!
Ott már komolyabbakat használnak.
#1: tévedés, sztk rendeléseken a mai napig lidocaint használnak injekcióval, mert azt támogatja az OEP, az a legolcsóbb.
Köszönöm 😊
Régebben sztkban tomtek a fogam de még az is majdnem fájdalmas volt.
Úgy gondoltam oda soha többet..
De azért eszembe jutott az is hogy esetleg kevés volt vagy nem használt a lidocain injekció teljesen.. És most beparaztam a bölcsességfog műtét miatt hogy ha itt is lehet azt kapnák csak semmit nem érne, és ugye ez már fájós fog is 😐
Sziasztok. Megtortent a fog műtéti eltávolítása.
Sima lidokaint kaptam a fog két oldalába. Bölcsességfog. Semmit nem éreztem. Ha a lidocain így elerzestelenit akkor valószínű hogy sztkban vagy nem adtak ennyit vagy rossz helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!