Bölcsességfog érzéstelenítéssel vagy altatással?
Figyelt kérdés
Ha netán arra kerülne a sor hogy ki keljen venni a bölcsességfogamat akkor melyiket választanátok és melyikben bíznátok hogy fájdalommentesebb?2015. aug. 16. 20:09
1/5 anonim válasza:
Altatás csak nagyműtétnél kell, ez nem az. Minden altatás hülyít egy kicsit, van, akinél az már sokat számít.
2/5 szamo77db válasza:
Nekem ki kellett fűrészelni egy bölcsességfogamat, mert vízszintesen fekve hozzánőtt az állkapocs csontomhoz. Helyi érzéstelenítésben csinálták a szájsebészeten. Nem éreztem belőle semmit. Ennyiért kár a szervezetet narkózissal terhelni!
3/5 anonim válasza:
Engem altattak, de felébredtem közben, szerintem elég a helyi érzéstelenítés. Megspórolsz egy altatas utáni rosszullétet.
4/5 anonim válasza:
Olyan korszerű érzéstelenítők vannak, hogy nem fogsz érezni semmit a kivételénél. Kár lenne altatásban. Miután kimegy a fájdalomcsillapító hatása, akkor viszont fáj, akár altatnak, akár nem. Nekem darabokban szedték ki, és közben fúrták is, hogy ki lehessen szedni, és nem éreztem semmit sem közben.
5/5 anonim válasza:
Éber szedálás a tuti. A helyi érzéstelenítés miatt tényleg nem fáj (elvileg, mert nekem háromszor is érzésteleníteni kellett), de ha mondjuk pánikolsz, akkor jobb az éber szedálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!