Kihúzassam a fogam? (Többi lent)
Ha hozzáértéssel vannak, nem remegő kezekkel eltávolítva kevés a csontveszteség, ez igaz!
De a csontveszteség időről időre is be fog következni!
A csont mennyisége és minősége megtartó erőként funkcionál a fogak számára, melyet a rágás művelete tart egyensúlyban. Amikor foghiány keletkezik, akkor a hiányzó fog területére nincs hatással a rágás mechanizmusa, tehát a fizikai behatás megszűnik. Ettől a csont elkezd felszívódni, mivel már nincs funkcionális jelentősége azon a területen.
Ergo ígyis úgyis bekövetkezik majd!
De örülök, hogy te így is jól megvagy! :-)
Hát 2014 óta tökéletesen megvagyok köszönöm.
Nem megy egyről a kettőre :)
Idő kérdése...
De majd ha bekövetkezik, jussak eszedbe :)
Amúgy én nem akarok ezen vitatkozni, természetesen mind a kettőnknek megvan a maga álláspontja :)
Én ebben dolgozom, naponta látok más és más eseteket!
Saját magam pedig előző hónapban kaptam implantátumot, mert egy baleset következtében elvesztettem egy fogat! Tisztában vagyok az implantátum előnyével, hátrányával!
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy mindenkinek megvan a saját véleménye, tapasztalata!
Ui: Imádtam csak azért feljárni az oldalra, hogy megnézzem válaszoltál e ;) és ezt nem rosszból írom :)
Üdv :)
köszi, majd küldöm a számlát a webminute-nak, hogy pörgetem a forgalmukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!