Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lyukas fog kezelését meddig...

Lyukas fog kezelését meddig lehet húzni?

Figyelt kérdés

Van egy lyukas fogam, onnan vettem észre, hogy állandóan fáj. Nem annyira hogy most akkor élni nem tudok tőle, csak érzem, hogy fáj, nem múlik el és zavar. Látom rajta, hogy lyukas. Viszont 2 hónapja voltam előzőleg fogorvosnál márciusban, akkor csak fogkőeltávolítás és rutinvizsgálat miatt, akkor még nem volt lyukas fogam. Legközelebb csak augusztusba szeretnék menni legkorábban. Addig kibírja a fogam annyira, hogy azért ne kelljen kihúzni?

Köszönöm a válaszokat előre is.

17/L

2020. máj. 19. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:
24%

Nekem is volt egy lyukas fogam, én 1 év után mentem vele fogorvoshoz fogtömésre. ne aggódj. 1-2 évet kibír a fogad.

18/F

2020. máj. 19. 13:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes vele várni. Mivel egyre nagyobb és mélyebb lesz. Ha elég mély akkor már gyökérkezelés kell nem csak tömés. Arra meg nem egy példát láttunk már, hogy rosszul sikerül és elszíneződik a fog.
2020. máj. 19. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!