A lyukas fog kezelése (tömése) egyszeri procedúra?
Figyelt kérdés
Hello!
Mai rutinellenőrzésen vették észre fogászaton, hogy lyukas az egyik leghátsó fogam. Sose volt lyukas fogam, holnap megyek kezeltetni. Ez a kezelés egyszeri procedúra? Azaz ez után már nem kell ezzel foglalkozni? (mondjuk tömést cserélni vagy ilyesmi)
Köszi!
2013. nov. 18. 18:19
1/3 anonim válasza:
igen ha nem kell gyökérkezelni csak simán betömni akkor egyzseri dolog. cserélni akkor kell ha esetleg kiesne vagy valami gond lenne vele.
2/3 anonim válasza:
Egyszeri de ha alászuvasodik a tömés akkor cserére szorul.
3/3 anonim válasza:
Régen amalgammal tomtek amir káros a szervezetre és ujraa kell tömni később. Már már szilikon feher anyaggal csinljak és nekem több évé megvan. 2 dolog kell hozzá: fogmosas és jó magán fogorvos. Én tomes után kontrollra se mentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!