Begyulladt felül az inyem. Amikor mosom nagyon vérzik. Most már kevésbé. Használok strepsilst cserszömörcés öblögetőt és mosom napi többször Van foginygyulladásra olyan dolog ami nagyon meggyorsitja a gyogyulást?
Figyelt kérdés
Pl amit a dokitól kaptam antibiotikumos kencét amit rákent a rendelőben vagy ilyen inyre rakható fertötlenitő csik? Antibiotikum szedést most kihagynám. Legutobb hatott de a gyomrom fájt tőle.2020. máj. 5. 15:15
11/17 A kérdező kommentje:
A corsodylt ha egyik oldalon egy percet tartottam gondolom nem lehet átvinni a másikra mert az már nyálas és használt ugye?.Lehetséges egyszer 2 vagy 3 helyen tartani vagy inkább csak egy helyre koncentráljak?
2020. máj. 6. 12:43
12/17 anonim válasza:
Még mindig fogászatra kell menned. Az öblögetés nem fogja megoldani a gondodat.
13/17 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy fogkő?
2020. máj. 6. 14:13
14/17 anonim válasza:
Az estek 99,9999999%-ban az okozza. A fogkő az íny alatt is lehet amúgy amit nem látsz.
15/17 A kérdező kommentje:
Voltam magánnál tavaly azt mondta le kéne szedetni a fogkövet.(nem volt rá pénz)Most nem rég voltam államinál azt mondta amikor nézte át hogy na fogkövem sincsen vagy valami ilyesmi a lényeg hogy nem kell leszedni .(lehet azért mondta mert nem akarta leszedni az amugy olyan mennyiségü fogkövet amit már le kéne szedni és ezért kicsinyelltte le?)Kaptam ilyen krémet 1-2 hónapja rá meg antibiotikumot.Most akkor melyiknek higyjek?
2020. máj. 6. 14:24
16/17 A kérdező kommentje:
Érdekes eddigi 28 évem alatt sose gyulladt be az inyem fogkő miatt sőt egyáltalán nem gyulladt még ugy emlékszem.Ha az iny alatt van azt is le lehet szedni simán a készülékkel vagy fel kell vágni?
2020. máj. 6. 14:26
17/17 A kérdező kommentje:
A krém meg az antibiotikum valamit segitett de nem gyógyult meg tőle.
2020. máj. 6. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!