Most akkor hetfotol mar tomnek fogat es szednek le fogkovet?
Igen. Hétfőtől mindent csinálhatnak
Sztkba is.
Egyenlőre a háttérben még finomítgatnak a dolgon. A fogászat a fertőződés szempontjából a legkritikusabb pont, mivel szájban dolgozunk, nyálban és vérben, aeroszol képződik (ezt már magyarázni se kéne). Valószínűleg ezzel az lenne a célja a kormánynak, hogy a védőfelszereléseket a fogászatok maguk vegyék meg, pedig jogszabályi előírás szerint vészhelyzet esetén ez az ÁNTSZ feladata lenne - nem az önkormányzaté, nem magáncégeké vagy magánszemélyeké, hanem az ÁNTSZ-en keresztül az államé. Márpedig tőlük még egy alapellátást végző (körzeti) fogorvosi rendelő sem kapott még semmit sem. Továbbá az egyéni vírusteszteléseket is valószínűleg így akarják kierőszakolni mind a rendelőktők, mind a pácienseiktől.
Egyébként a tegnapi Magyar Közlönyben jelent meg, de számíts rá hogy ebbe a fogorvosok nem fognak belemenni. Vagyis hétfőn még nem lesz tömés és fogkő levétel.
En is mar olvastam olyat is, hogy tesztet kernek? Hat en nem tudom..az plusz harminc ezer akkor, nem? Enélkül is sok nekem a kezelesek ara. Es akkor a sima diagnózishoz nem kellene?? Vagy ilyet nem lehet majd akkor?
Tudom, hogy ezekre most nincs valasz, nem azert kérdezem...utana lehet ennek nezni, vagy nem egyseges lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!