Egy nap hányszor mosol fogat te, és hányszor a párod?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 14:53
2/19 anonim válasza:
1x fogselymezéssel együtt este, illetve reggelente rágózni szoktam
3/19 anonim válasza:
Párom is hasonlóan. Néha ő reggel is mos fogat
4/19 anonim válasza:
Most ez halál komoly, hogy van olyan, aki napi 1x mos fogat?! Ember...
6/19 anonim válasza:
Egyszer és mellé ragozik :'D. Kihalok. Már értem azt a büzt, ami reggelente kísért a tomegkozlekedesen :D. Természetesen reggel-este mosunk fogat, szajvizezessel és fogselyemmel. Amint az teljesen alapvetőnek kéne hogy legyen.
7/19 anonim válasza:
Ja, hogy ez megint egy olyan kérdés, ahol összehordja a szemetet a szél ítélkezni... Röhõgjetek akkor, nekem még nem volt életemben bajom a fogaimmal, fogkövem sem volt. Milyen érdekes, hogy a negyedéves kontrollon semmit nem találnak...
Remélem, pofát is mostok rendesen legalább napi kétszer és nem kell nekem is röhögni azon, hogy milyen okádék a bőrminőségetek.
8/19 anonim válasza:
Halisten a bőrminősegemmel is minden oke. Örülök, hogy semmilyen szajproblemad nincs. Még.
9/19 anonim válasza:
Korábban én napi 2x mostam, reggel és este. A párom viszont nagy fogmosó, a reggeli és esti fogmosáson kívül minden étkezés után elmegy. Így már én is megszoktam, azóta, hogy vele vagyok, én is így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!