Szodabikarbona+citrom le. Ezt osszekeverve es ezzel fogat mosva feherebb lesz a fog azt tudom. De heti hanyszor alkalmazzam?
Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 00:05
1/10 anonim válasza:
Savval fogat mosni..? Merész. Fogzománcod nem lesz túl boldog.
2/10 piriiiii válasza:
Heti hányszor? Kéthetente egyszer... ha meg akarod tartani a fogaidat.
3/10 anonim válasza:
lehetőleg sehányszor, ha nem akarsz egy éven belül koronát.
4/10 A kérdező kommentje:
interneten talaltam egy cikket ott irtak h igy feheredik
2015. okt. 17. 00:52
5/10 piriiiii válasza:
Azért, mert lekoptatja a fogról a zománcot. :(
6/10 anonim válasza:
Inkább menj el fogorvoshoz, ne tedd tönkre a fogzomácodat, lehet hogy fehéríti, de hosszútávon bajt okoz.
7/10 anonim válasza:
persze, az interneten elég sok hülyeséget lehet olvasni, hiszen bárki írhatja, az ötévestől kezdve a sarki pénztárosig.
8/10 anonim válasza:
Ne csinálj semmit a szódabikarbónával!!! Tesómnak alapból fehér foga van, és kipróbálta ezt a sz.bikarbónás fehérítést.. Épp az előbb nézte meg a fogát a tükörben, és nagyon sárga lett.. Ugyanis miután ledörzsölöd a fogzománcodon lévő réteget, sokkal könnyebben visszaszíneződik a fogad... Ez tény, ne próbálkozz. Én ajánlottam a tesómnak ezt az anyagot, most egy életre elrontottam a fehér mosolyát.:pppp
9/10 anonim válasza:
Hulyeseget beszeltem. (elozo voltam) Ma kiprobaltom mashogy a szodabikarbonat, (ujjaddal felkened, (inyedhez ne erjen) es 20 percig a fogamon hagytam. Olyan feher a fogam. Elkepeszto meg most is a hatasa alatt vagyok. Szerintem egy heten tobbszor ne alkalmazd, gondolom ez is artalmas modszer. De elkepeszto.. Olyan.. Ahh .. Csak probald ki es meglatod.. :)
10/10 anonim válasza:
azért lett sárga a foga, mert ha ledörzsöli a zománcot, egyre láthatóbbá válik a dentin, ami sárga.
A zománcot senki nem fogja neked visszaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!