Ti us feltek a fogászati beavatkozasoktol? Mit tudik tenni a felmeim lekuzedesere? Kellene mennem majd fogat tometni de nagyon felek, szinte aludni se tudok tole.
Nem fog fájni, adnak érzéstelenítőt a szuri sem fáj, csak olyan mintha nyomnák ujjal azt a pontot erősen. De nem fáj, nekem megcsak nem is kellemetlen.
Pedig én is fosok mindig. De már meg tanultam, hogy a tömésnél nem kell befosni. :D
Sose érzek semmit, a nyalszivot utalom csak h néha már csont száraz a szám mire oblithetek :D
Nekem 2 kis és egy nagyon nagy lyukat tömött nemrég.
A két kicsi 5-10perc volt.
A nagy az már több idő, legalább 20-30perc de ott se éreztem semmit.
Csak ha nagy a lyuk akkor épít a tomesbol úgymond és azt fokozatosan, és emiatt lassabb.
Igen, nagyon. De ki nem fél tőle?
Éppen emiatt is minden étkezés után fogat mosok (akkor is tettem, amikor gúnyoltak és tapostak érte), amikor nem tudok fogat mosni, akkor legalább kiöblítem a számat és cukormentes rágót használok, van fogcérnám, és szájvizem, is valamint rendszeresen látogatom a fogorvost. Emellett jók a fogaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!