Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet fogat "kisebbíteni"?

Onyx123 kérdése:

Lehet fogat "kisebbíteni"?

Figyelt kérdés
Első négy fogam akkora hogy földet lehetne vele szántani fogaim nem ritkák, nem egyenletlenek csak aránytalanul nagyok,fogszabályzo ezt megoldaná?vagy krém gyógyszer vagy valami?
2020. ápr. 15. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Most - épp a világszerte tomboló koronavírus miatt - én biztos semmi ilyet nem csináltatnék meg - ha pedig orvossal előre le lett foglaltatva - akkor, ha az orvos helyében lennék, akkor én magam se vállalnám be a beavatkozást. Simán lehet bárki koronavírusos (Magyarországon gyakorlatilag zéró, egy nagy, hatalmas, kövér, húsos, izmos 0, azaz nulla a tesztelés)... Még Nyugat-Európában, a nyugat-európai virágzó egészségügyben is tízmilliószor átgondolnám, hogy akármilyen metódussal is megcsináljanak bármimet is.
2020. ápr. 15. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Ezek közül semmi.

Gondolj már bele.

Max kiuzatod, és pótlást, hidat tesznek be, más méretben..hát ha neked ez megéri..

2020. ápr. 15. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagy csiszolás és korona, kisebb nagassagbany ha kehet ilyet.
2020. ápr. 15. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Krém, gyógyszer? Mi az elképzelés, hogy bekened vmivel és összemegy? Ezt fejtsd már ki légyszíves!
2020. ápr. 15. 12:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Emberek,én nem irtam hogy most,én teljesen elzártam magam a külvilág elől,majd talán negyedév félév mulva csak érdekelne hogy lehetséges ez 2. igen fontos a külső is lehet téged nem zavar de mások távolt tartanak.Meg emiatt szégyenlős is vagyok és ezért szertném ezt megoldani,muszály kihuzni vagy lehet máshogy is?nekm a kihuzással se lenne probléma mert engem ez már annyira zavar hogy hihetetlen.
2020. ápr. 15. 15:45
 6/10 A kérdező kommentje:
4.Mit tudjam én nem vagyok fogorvos
2020. ápr. 15. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Senki se fogorvos, mégis van annyi esze, hogy ennyit sejt. ez nem csípés vagy szemölcs...
2020. ápr. 15. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért iskolába jártál, nem? Biológia órára? Általános biológiai ismeretek alapján azért lehet sejteni, hogy egy kenőcstől nem megy össze a fog, a 4 éves gyerekek szoktak ilyesmiket képzelni. Azért próbáljunk már meg úgy tenni, mintha lenne józan paraszti eszünk. Tudom, hogy nincs mindenkinek, de nem kell hülyébbnek tettetnie magát az illetőnek, mint amilyen.

A válasz egyébként, hogy önmagában nem lehet. Optikailag lehetne kisebb esetleg egy fogszabályozó kezeléssel, vagy ép és egészséges foganyag beáldozásával koronákkal (amit egy jóérzésű fogorvos sosem fog megcsinálni egyébként, ha amúgy egyéb ok nem indikálja a koronákat).

Én a helyedben elmennék első körben egy fogszabis orvoshoz. Nincs kizárva, hogy azért tűnnek nagyobbnak a fogaid, mert valójában előrébb is állnak, ami amúgy is fogszabis terület. Ez nagyon gyakori anomália, a fogszabis esetek közel fele ilyen anomália miatt áll kezelés alatt. Csúnya, ostoba képe van az embernek tőle és igen, tipikusan ilyen nyuszi fog érzése van az embernek. Nem állítom, hogy ez van neked is, de egy kérdést megér a dolog.

2020. ápr. 15. 21:13
 9/10 A kérdező kommentje:
igen jártam iskolát,tudom hogy csont meg minden,de arról sejtelmem sincs már hogy milyen, modern technológiák vannak ennek megoldására,ha már olyanokat is csinálnak mint pl sziámi ikreket szétválasztanak(nem nem a fogászathoz kötöm hanem hogy már mennyit fejlődött a tudomány) akkor ez is gondoltam megoldható,remélem érthető voltam a másokat lenézőknek is :)
2020. ápr. 16. 11:59
 10/10 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm a válaszod :D
2020. ápr. 16. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!