Iszonyúan fáj a fogam, nagyon félek, mit tegyek most?
Hat, van is mitol felned. Annyira ostoba vagy, hogy az tenyleg remiszto.
HOLNAP huzol a fogorvoshoz. Nem jovo heten, nem jovo honapban, HOLNAP. A letort, fekete es fajo foggal konkretan uszkosodest kockaztatsz, mondjuk mar igy is valoszinuleg egy lorugasnyi fajdalomcsillapitot kell majd beadni hogy kibird a felig elrothadt gyokerek kimuteset, aztan minimum 1, de inkabb 2 het antibiotikum-kura hogy valahogy meguszd a tobbi fogad elveszteset is.
Eskuszom nem tudom felfogni hogy lehet valaki ennyire eszveszejtoen buta...
mér több kérdésnél láttam ezt a 75%-ost és rohadtul remélem nem fogorvos, mert nála parasztabbal még nem találkoztam, a tipikus földön fekvőbe belerúgni még egy nagyot... talán így elgondolva lehet fogdoki leszel te.
kérdező: ezt kezelik, kihúzzák vagy gyógyszert írnak fel rá, menj el, ne várd meg a végét
AGyasok!
A jarvany miatt nem hasznalhatnak furot a dokik.
Igy nem tomnek.
CSAK HUZNAK.
Köszönöm az értelmes válaszokat. Aki meg bunkó, az próbáljon meg fejlődni, sosem késő! Szerintem itt szó nincs tömésről. Nem tudom egy ilyen csonkot ki lehet-e húzni vagy darabokban kiszedik. Tényleg csak egy mimimális perem maradt meg belőle.
Igyekszem összeszedni magam, de épp attól tartok a fogorvos is olyan goromba tapló lesz mint itt az egyik válaszadó. Addig is marad fájdalomcsillapító.
egy csonkot is kitudnak szedni, legalábbis nálam is egy csonk volt egyszer kb. 2 perc volt.
de ha van pereme akkor már rátud fogni fogóval.
Ne félj...
Negyvenes fogorvos vagyok majd én meggyogyitalak ,édes😉
Irj és megbeszéljük a részletek sok puszit édes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!