Nemsokára műtenek petefészek cisztával altatásban, iszonyúan félek, volt már valakinek ilyesmi műtétje? Mi történik a műtét előtt, hashajtó, katéter, tényleg kikötözik a lábaimat a műtét alatt és tubussal a számban fogok felébredni?
Nekem volt. Úgy mentem be, hogy laparoszkópia lesz, és mikor már kikötözve feküdtem, akkor bejött a doki, és közölte, hogy átnézte még egyszer a leleteimet, és úgy döntött, hogy mégis inkább felvág.
Előző este bementem, leborotváltak, kétszer adtak beöntést. Másnap reggel kaptam egy dormicumot, attól kicsit elkábultam. Jöttek értem a kocsival, mondtam, hogy tudok járni, röhögtek, hogy csak feküdjek fel. Betoltak a műtőbe, áttettek a műtőasztalra. Betették a katétert, aztán jött az orvos. Rám tették a maszkot, és nem emlékszem semmi másra.
Az intenzíven ébredtem. Mindkét oldalamon öklendezett egy-egy beteg, de én jól voltam, csak fájt a sebem, de időnként adtak intravénásan fájdalomcsillapítót, és attól úgy éreztem magam, mintha be lennék rúgva.
Másnap reggel kivették a katétert, és átmehettem a rendes kórterembe.
inkább lelkileg rossz, nem a fájdalom miatt.
Műtősfiú, borotválás, meztelenkedés, feltesznek, kikötöznek, azutén én elaludtam és a kórterem ben ébredtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!