Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek az miért nem...

Szerintetek az miért nem sürgős, ha nem műtötték ki a bölcsességfogamat márc.15 óta és már nagyon-nagyon látványosan eltolta a fogaimat?

Figyelt kérdés

Vikto, vagy Cecil fizeti a fogszabályzót? Az új májat, meg veset ki adja, mett szedjek hónapokig gyógyszert az erős fájdalomra...

Nagyon látszik. A fájdalomról nem is beszélve, volt olyan, hogy a Cataflam sem segített, legszívesebben lelőttem volna magamat kínomban.

Ez nem akut és meg van tiltva nekik márc. 17 óta. Tudom, van ahol szabályellenesen tömnek stb., de magámban sem lehetne. Szájsevlbészet meg bezárt, mind a kórház, mind a magánklinika.

2020. ápr. 26. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Első vagyok, pont ez a bajom nekem is, de koszi minden kedves szavadat. Epp eleg ideges vagyok, higy nem csinalnak semmit, es azt hittem, a masodikbol ertheto lesz, hogy ez nem tetszik....de hat nem mindenki ertheti, es jobb kotekedni is.Remélem, konnyitett rajtad picit.
2020. ápr. 26. 23:48
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

Idézek egy magán fogorvosi rendelőből:

"Kedves Vendégek, Páciensek,

Covid 19 virus szűrő-semlegesitő berendezés érekezése várható rendelőnkbe pár héten belül az Egyesült Államokból.

A „Q7 Nagynyomású Plazma Légtisztitót” kifejezetten fogászati rendelők levegőjének tisztítására fejlesztették ki, a készülék 99,99% ban pusztitja el a levegőben lévő vírusokat (a Covid 19 et és más koronavirusokat is beleértve )baktériumokat, gombákat, gyakorlatilag egy teljesen steril légteret biztosít, folyamatosan, egész nap.

Gondolkodtam, rengetegen lehetnek komoly problémákkal ,fájdalomcsillapítókon élve, a jelenlegi vírushelyzet viszont nem teszi lehetővé a biztonságos kezelést,a páciensek könnyedén lefertőzhetik egymást. A szájüregi diagnózis és kezelés során nagy mennyiségben képződik vízpára és aeroszol, amely még órákig a levegőben marad,és komoly veszélyt jelent különösen az idősebbek, a gyerekek és a gyengébb immunitással rendelkező személyek számára. Ezért döntöttem a készülék megrendelése mellett, ez lesz az első Európába érkező szállítmány.

• Baktériumok, influenzavírusok és gombák eltávolítása 99,9% -ban

• Füst, a PM2.5 és a 14,6 nm / 0,0146 mikron méretű részecskék 99,9% -ának eltávolítása

• Ionizációs kollektor - 20-40.000 Volt feszültségű ionkamra pusztítja el a baktériumokat és vírusokat

A hagyományos tisztítók csak a 0,3 μm-nél nagyobb szemcséket képesek kiszűrni.

Az új koronavírus és influenzavírus mérete körülbelül 0,1 μm, tehát a hagyományos légtisztítók szűrési hatékonysága nem elégséges.

A Q7 Nagynyomású Plazma Légtisztitó hatékonyan ki tudja szűrni a legalább 14 nanométer (0,0146 μm) méretű részecskéket, amelyek jóval kisebbek a vírusok méreténél. Az uj coronavirust is 99,99 % ban el tudja távolitani a légtérből.

Szóval, remélem sok ember segítségére lesz. Ahogy újraindul a rendelés az oldalon jelezni fogjuk!

Addig is egészséget, erőt, kitartást a legjobbakat Mindenkinek!"

Szóval minden megoldható és aki akarja megoldja és rendel majd tovább.

2020. ápr. 26. 23:59
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
És ez nem is Budapest, hanem Békéscsaba. Na, ha itt van erre pénz, ahol egy tömés feleannyi mint Budapesten akkor a budapesti rendelők simán kipróbálhatják és mehet tovább a rendelés mindenki számára.
2020. ápr. 27. 00:03
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
"kipróbálhatják" = ki perkálhatják.
2020. ápr. 27. 00:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
4: Oké, hogy falun laksz, de nyilván meg van, hogy hova tartozol. Nyilván valamelyik közeli városba. Az ügyeleten nálunk szájsebészet is van, mert a fogklinikán van.
2020. ápr. 27. 09:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Vas megye, ha tudtok, segítsetek, de a szájsebészet tudtommal bezárt..
2020. ápr. 27. 12:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

szájsebészet biztosan nem zárt be, mert az akut alatt itt a foghúzást értik.

amúgy teljesen megértelek, nekem az ínyem gyulladt, felhívom őket, ez nem akut, irassak a háziorvossal gyulladáscsökkentőt...

2020. ápr. 27. 16:50
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom te vagy-e az, aki hetente kiír egy kérdést erről, de azt tanácsoltuk, higy mivel gyulladt fogra antibiotikumot szokták írni, ezt a háziorvos is felírhatja. Felhívtad? Javítsatok ki ha tévedek, de tudtommal fogat csak akkor kezelnek, ha lement a gyulladás.
2020. ápr. 29. 12:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Utolsónak van igaza, csakis antibiotikumot szabad ilyenkor szedni!

Nekem kiszedték gyulladtan a bölcsességfogam íny alól, nem ajánlom, hónapokig visitottam csonthártya gyulladástól, ami rohadt nehezen gyógyult...

2020. ápr. 29. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!