Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Más is van úgy, hogy nem soká...

Más is van úgy, hogy nem soká levették volna a fogszabályzóját de most csúszik minden?

Figyelt kérdés

Kb nyár elejére beszéltük, hogy leveszi a fogszabit. Most lett volna állítás 2 hete de fel se vették a telefont így be se mentem. Okozhat valami gondot ha mondjuk 3-4 hónapig nem lesz rajta állítva?

30F

2020. ápr. 19. 18:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok, nyár elején vették volna le és kb 4 hónapig nem is állítottak rajta semmit a korona miatt. Egy nagyon picit visszamozdult 2 fogam, de azóta már rendbe is tette a doki :) most a levétel húzódik szeptemberre, de én annyira nem bánom mert minél többet van fent, annál kevésbé akarnak majd visszaállni az eredeti helyükre a fogaim.

30/N

2020. júl. 1. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!