Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogínyből genny, orvosnál...

Fogínyből genny, orvosnál voltam, De! (többi lent)?

Figyelt kérdés

1 hónapja voltam az orvosomnál, mert be volt dagadva az fogínyem, felvágta és szednem kellett rá antibiotikumot.

Azt mondta nem húzza ki a rossz fogat, mert azzal nem oldódik meg a probléma, illetve szájsebészet sincs. Várjak vele, aztán majd menjek vissza ha újra megtelik gennyel. - Feltehetően újra csak felvágná.

Most, egy hónap után majdnem minden nap jön belőle egy kicsi, és nem tudom mi tévő legyek.

Véleményem szerint ki kéne húzni, mert elhalt a fogam.

2020. ápr. 18. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kihúzták anno. Miért ne oldódna meg a probléma, ha a rossz fog miatt gyullad be? Menj el, ez sürgőségi esetnek számít, úgyhogy megcsinálják.
2020. ápr. 18. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem húzta ki anno, mert amíg totál gyulladt, addig nem lehet hozzányúlni. A te érdeked is, ugyanis nem hatott volna az injekció, érzéstelenítés nélkül meg...

Ha pedig szájsebészt emlegetett, akkor ő nem is tudta volna kiszedni.

Szóval, a saját dokid helyett szájsebészetre jelentkezz be, mivel sos probléma, nem fognak elhajtani, azt a fogat bizony ki kell szedni. Ha durván gyulladt, akkor lehet, hogy lesz még egy kör antibogyó előtte.

2020. ápr. 18. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Corsodyl öblögető, nincs jo íze, de hatásos. Fogíny

Langyos, tengeri sós vízzel öblögetés

Szezámolaj öblögetés

Kamillatea öblögetés

Teafaolaj öblögetés

Kókuszolaj + szódaikarbóna öblögetés

Kókuszvíz öblögetés

Mirha tinktúra öblögetés

Septilin (ayurvéda ételkiegéészítő)

2020. ápr. 18. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Sürgősen ki kéne húzni antibiotikumos kúra után, mert ez fekély, utána lesz talyog. Átmegy a többi fogadra, ráadásul ezek a baktériumok bekerülnek egyéb helyre is ol a szívedre és akkor kapsz egy endocarditist (szivbelhartya gyulladást), rámehet az izuleteidre és akkor többet nem lesz egy egészséges ember... Értsd: mubillentyu műtét stb... :///
2020. ápr. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!