Fogínyből genny, orvosnál voltam, De! (többi lent)?
1 hónapja voltam az orvosomnál, mert be volt dagadva az fogínyem, felvágta és szednem kellett rá antibiotikumot.
Azt mondta nem húzza ki a rossz fogat, mert azzal nem oldódik meg a probléma, illetve szájsebészet sincs. Várjak vele, aztán majd menjek vissza ha újra megtelik gennyel. - Feltehetően újra csak felvágná.
Most, egy hónap után majdnem minden nap jön belőle egy kicsi, és nem tudom mi tévő legyek.
Véleményem szerint ki kéne húzni, mert elhalt a fogam.
Azért nem húzta ki anno, mert amíg totál gyulladt, addig nem lehet hozzányúlni. A te érdeked is, ugyanis nem hatott volna az injekció, érzéstelenítés nélkül meg...
Ha pedig szájsebészt emlegetett, akkor ő nem is tudta volna kiszedni.
Szóval, a saját dokid helyett szájsebészetre jelentkezz be, mivel sos probléma, nem fognak elhajtani, azt a fogat bizony ki kell szedni. Ha durván gyulladt, akkor lehet, hogy lesz még egy kör antibogyó előtte.
Corsodyl öblögető, nincs jo íze, de hatásos. Fogíny
Langyos, tengeri sós vízzel öblögetés
Szezámolaj öblögetés
Kamillatea öblögetés
Teafaolaj öblögetés
Kókuszolaj + szódaikarbóna öblögetés
Kókuszvíz öblögetés
Mirha tinktúra öblögetés
Septilin (ayurvéda ételkiegéészítő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!