Hogyan éljem túl a szájsebészetet?
Figyelt kérdés
Két hét múlva kell mennem szájsebészetre, mert van egy kis genny az ínyemben, amit a fogorvosom nem tudott rendesen kitisztítani. Gyökérrezekció lesz ha minden igaz.2020. febr. 4. 11:33
2/5 anonim válasza:
Ne félj, lehet nem fogsz annyit se érezni mint egy hagyományos tömésnél. Ez jutott, meg kell csinálni mielőtt gócot képez. Gondolj arra, hogy sokaknak sokkal kellemetlenebb beavatkozásokat is ki kell bírniuk..
3/5 anonim válasza:
Na majd írd meg mi volt!
Nekem is csináltak már rezekciót is, cisztaműtéteket húzásokkal, ha mégegyszer kellene csakis altatásban vállalnám, olyan iszonyatosan fájt
(a műtét után mondta a szájsebész, hogy hát igen, ahol van a gyulladás ott bizony nem hat az érzéstelenítő - pedig max adagot kaptam)
4/5 anonim válasza:
Jó, hogy idetévedtem ehhez a kérdéshez! Én már nagyon régóta húzom-halasztom a fogászatot!
Miért? Időközben megszűnt a kegyetlen fájdalom, sőt, nem "érzem" már egyáltalán! (Valószínűleg elhalhatott teljesen a fogam, olyan régen beteg volt...)
5/5 szamo77db válasza:
Nekem a bal alsó bölcsességfogam összenőtt az állkapcsommal. Ki kellett fűrészelni. Dupla adag Lidocaint kaptam, nem éreztem a műtétből semmit. És a műtét utáni napokban sem volt különösebb panaszom. Remélem, te is szépen utána leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!