Egy zárt ínyből csepeghet ki a genny?
Figyelt kérdés
4 éve felső fogamnál sinus zárás történt,1.5 hónapja elkezdtem érezni,hogy olyan mint akkor szelel.Már kétszer felkerestem a szájsebészt,de szerinte az szépen begyógyult nem szelelhet nincs rajta fisztula nyílás.Ehez képest azon az oldalon az orromból zöldes bűzös váladék ürül.Most már a húzott fogam helyén (ahol össze varrták) is észrevettem,hogy csöpög a genny.Én azt gondolom,ha zárt lenne nem tudna csöpögni.Jól gondolom?Ti mit tennétek menjek vissza harmadszor is?Eddig is kb hülyének néztek. :-(2020. márc. 17. 12:36
1/2 anonim válasza:
tobb info kellene . Melyik fog? akkor most kivan.huzva vagy egy.masik.fogra.is gyanakodsz?
Ez eleg.komoly, a.kerdes mikor volt huzva, piros-e korulotte, mennyire.faj.stb maskepp nem tudunk segiteni
2/2 A kérdező kommentje:
4 éve lett kihúzva,akkor az arcüreg zárás is megtörtént.Én fogra nem gyanakodtam,de éreztem,hogy valahol bemegy a levegő,ma elmentem ismét és végre észre vették,hogy tényleg van luk...Mégsem vagyok hülye.Egyenlőre kaptam antibiotikumot aztán majd újra össze lesz varrva.Köszi,hogy írtál. :-)
2020. márc. 18. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!