Ezt megteheti egy fogorvos? Kihez kellene ez ügyben fordulni?
Már 1 éve el akarok jutni a körzeti fogorvosomhoz. Azóta konkrétan tönkrement már 2 fogam, ki lehet őket húzni miatta.
Mikor voltam nála gyökérkezeltetni a fogamat mondta nem adott időpontot mondta telefonáljak (ideiglenes tömés volt benne), mikor már kezdett kijönni a tömés felhívtam akkor felvették szerencsére, de az asszisztens nem adott időpontot mondta, hogy akkor menjek majd vissza ha már nagyon nem bírja a fogam.
Ezek után már nem vették fel a telefont rendelés alatt. Egyszer sikerült időpontot kérnem, elmentem vártam de az orvos nem volt ott csak az asszisztens így hazaküldött.
Most ő az ügyeletes, de egész héten nem rendel, megteheti ezt? Nagyon sokszor eljátszotta már, hogy nem rendel. Lehetetlen eljutni hozzá.
A kórházi ügyeletes orvoshoz elmentem akik meg nem húzták ki a fogam, nem is fogadtak. Most ez milyen dolog? Van TB-m is kötelesek lettek volna elvállalni, mivel sürgős eset. Nem lekezelően bánni az emberrel.
Én eddig tűrtem vagy tűrni kell ezt nem lehet semmit se tenni?
A sürgős eset most ilyen: eltört az állkapcsod, durván begyulladt tályog, stb stb...
Elviselhrtetlenül durva fájdalom esetén húznak.
És mért nem kerestél rögtön másik orvost?
Most komolyan már 1 éve vársz arra, hogy bejuss? Ennyire életképtelen vagy másikat keresni? Attól, mert ő valamit csinált, nem köteleződtél el élezed végéig mellette, hogy csak ő hozzá járj..
El akartam menni én többször is már mint ahogy írtam is, de lehetetlen volt bejutni. Nem vette fel a telefont stb aztán ez így húzódott hogy majd akkor holnap, majd egy hét múlva... de félek a fogorvostól az is rátett hogy eddig elhúzódott
Most meg már ott tartok hogy nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!