Afta van a számban. Kipukasszam? Nagyon fáj!
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 06:41
11/15 anonim 

válasza:

Gliceryn Boraxatum jó rá, nekem is levitte. Gyógyszertárban vény nélkül kapható.
12/15 anonim válasza:
Ne!!!
A legjobb ha veszel jódot egy gyógyszertárban jód oldatot ampullákban lehetkapni. Egy fültisztitő pálcikával rámész. Kicsit fájni fog viszont nagyon hatásos. Nem betadint Ampullás jódott mert az erősebb
13/15 anonim válasza:
Ne csinálj vele semmit, csak hagyd békén, idő után eltűnik.
14/15 anonim válasza:
gyógyszerek... én pár napig citromot szoktam eszegetni, vagy citromlevet, és elmulasztja, max 3 napon belül.. ha tovább tart akkor orvos!
15/15 darklight992 válasza:
A legesleegjob megoldás, hogy veszel kamilla zeát, és azt lefőzöd úgy hogy kb 2 dl víz, és kb 2-3 kanál kamilla...felforralod a vizet, majd jó sokáig ugy 1 órát állni hagyod benne...csinálhatod töményebbre ártani nem fog :) és azzal öblögetsz. iszol egy kortyot,NEM NYELED LE! és kb 30-40 mp-ig öblögeted vele, és az egész szádat, mer a nyáladba már benne van....és ezt naponta ahányszor csak tudod megcsinálod. hidd el hogy jó, 3-4 nap után már ott sem lessz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!