Afta van a számban. Kipukasszam? Nagyon fáj!
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 06:41
1/15 anonim 

válasza:

ne, akkor elfertőződik... nehogy kipukkaszd, menj orvoshoz, ő majd helyi kezeléssel megoldja.
2/15 anonim 

válasza:

az aftát nem tudod kipukkasztani, mert az egy fehér folt a száj valamelyik belső részén
3/15 anonim 

válasza:

nem véletlenül herpeszre gondolsz?
4/15 anonim 

válasza:

Glycosept oldat. Vegyél a gyógyszertárban, fültisztító pálcát márts bele, ezzel ecseteld.
5/15 anonim 

válasza:

Semmiképp ne babráld!
Fiamnak volt ilyen, orvos írt rá valamilyen ecsetelőt. Menj dokihoz.
6/15 anonim 

válasza:

júj hogy én hogy utálom azt az ecsetelős oldatot :S Ne igyál utána legalább egy óráig semmit, mert amit én ittam, azonnal kihánytam, mert a szervezetbe jutott a glycosept :S
7/15 anonim 

válasza:

De van kimondottan erre való ecsetelő is.Még olyan drága sincs mint Gligosept.Arra ügyelj, hogy amikor ecseteled, akkor a fehér részt mindig szedd le róla.Nagyon fáj, de így ezerszer gyorsabban gyógyul, mintha csak kenegeted a tetejét.
8/15 anonim 

válasza:

Erre a Corsodyl a jó cucc.Nem tudsz vele mit csinálni, ha már ecseteled, akkor fellazul a fehér bacitelep és a leesik, a helyén egy nyílt seb lesz, na az fáj még nagyon, de utána 1 nap és begyógyul.
9/15 anonim 

válasza:

Hát kövezettek meg, de én ki szoktam szúrni. Semmi bajom nem lett még soha, csak nem fájt utána végre. Steril tűvel és aztán fertőtlenítsd, meg azt a folyadékot itasd fel azért, ami kijön belőle... De ha nagyobb és csúnyább, lehet én se mernék kísérletezni... :D
10/15 anonim 

válasza:

az aftát nem lehet kiszúrni.biztos,hogy aftád van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!