Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van okom félni? :S (többilent)

Van okom félni? :S (többilent)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, a minap elmentünk fogszabályozót nézni, a doki "lefényképezte" a fogsoromat, s kiderült, van még 1 tejfogam, ami nem esett ki, felette pedig a rendes fogam. A doki azt mondta, hogy előbb-utóbb vagy a szájpadlásomon fog kinőni, vagy valami lehetetlen helyen. Nagyon megrémített, azt mondta, hogy meg kell operálni a fogam. Előbb kihúzza a tejfogam, majd felvágja az ínyem egészen a fogamig, és rászerel valamit, ami lehúzza. Azt is mondta, hogy nem biztos, hogy lenő, meg nem tudja, hogy nem nőtt-e hozzá az álkapcsomhoz... Nagyon megijedtem. Még soha nem volt semmilyen műtétem, tudom, hogy ez egy rutinműtét, de nagyon megrémültem... :S:S
2010. júl. 23. 15:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. júl. 25. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!